Τσιτσιπάς: "Περήφανος για τον εαυτό μου"

 
Τσιτσιπάς: "Περήφανος για τον εαυτό μου"
© AELTC/Joel Marklund
tn team Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 - 0:57

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε στην αναμέτρησή του με τον Emil Ruusuvuori, όμως δεν λειτούργησε και ο Φινλανδός είχε το κάτι παραπάνω για να πάρει τη νίκη.

"Ήταν ένας ενδιαφέρον αγώνας, όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν είχα κερδίσει το 2ο σετ. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα, αλλά δεν λειτούργησε", είπε ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου του μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό του από τον Ruusuvuori στον 2ο γύρο του Wimbledon.

"Εκείνος διαχειρίστηκε καλά τα συναισθήματά του και είχε το κάτι παραπάνω σε δύναμη και ακρίβεια. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, αυτά τα ματς με κάνουν καλύτερο. Πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι καλύτερα τέτοιου τύπου καταστάσεις πίεσης", πρόσθεσε ο 25χρονος Έλληνας τενίστας,

Ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει αύριο στο All England Club, για να συνεχίσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχει αφήσει στο διπλό, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο.

Συγκεκριμένα, τα αδέρφια Τσιτσιπά ξεκίνησαν να παίζουν με τους Maximo Gonzalez και Andres Molteni την Τετάρτη, αλλά εξαιτίας του προχωρημένου της ώρας και της περιορισμένης ορατότητας το ματς διακόπηκε στο 7-6, 3-3 (υπέρ των Αργεντινών) και θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots