Φιναλίστ στο διπλό του Γκέτσο η Ματούλα

 
Φιναλίστ στο διπλό του Γκέτσο η Ματούλα
tn team Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 - 19:50

Η Μάρθα Ματούλα ήταν φιναλίστ στο διπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Γκέτσο στην Ισπανία, ενώ στα προημιτελικά του μονού ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Μιχαέλα Λάκη.

Η Ματούλα και η Αυστραλή Seone Mendez, πάλεψαν στο 2ο σετ απέναντι στις Αμερικανίδες Anna Rogers και Alana Smith στον σημερινό τελικό του τουρνουά του Γκέτσο, όμως έχασαν προβάδισμα με break και τελικά έχασαν και το αμφίρροπο tie-break, γνωρίζοντας την ήττα με 6-0, 7-6 (7).

Η Ματούλα, Νο.344 στον κόσμο στα μονά, έπαιξε στον 2ο τελικό της στα διπλά για φέτος. Μαζί με την Mendez είχαν μια πολύ δυνατή ομάδα και απέκλεισαν στην πορεία τους τις Ισπανίδες Maria Martinez Vaqueto και Judith Perello Saavedra με 6-0, 3-6, 10-2, την Κολομβιανή Maria Fernanda Herazo Gonzalez και την Ιταλίδα Miriana Tona με 6-3, 4-6, 10-2, καθώς και την Ιταλίδα Nicole Fossa Huergo και τη Φινλανδή Laura Hietaranta με 6-3, 6-4.

Στο Γκέτσο της Χώρας των Βάσκων αγωνίστηκε βεβαίως και η Μιχαέλα Λάκη, η οποία έκανε καλή πορεία στα μονά, έχασε όμως προβάδισμα με σετ στον σημερινό προημιτελικό με την Ισπανίδα Angela Fita Boluda και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην πορεία της, γνωρίζοντας την ήττα με 2-6, 6-1, 6-0.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε κάνει δυο καλές νίκες στα χωμάτινα γήπεδα του Γκέτσο, αποκλείοντας στον 1ο γύρο την Ισπανίδα Paula Arias Manjon με 7-6 (3), 6-4 και στον 2ο γύρο τη Ρωσίδα Maria Andrienko με 7-5, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots