Ήττα από την κορυφαία του ταμπλό για τη Ματούλα

 
Ήττα από την κορυφαία του ταμπλό για τη Ματούλα
© Luca del Prete
tn team Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 18:15

Η Μάρθα Ματούλα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο μονό της διοργάνωσης των 40.000 δολαρίων στο Ystad της Σουηδίας, καθώς ηττήθηκε από την κορυφαία του ταμπλό, Selena Janicijevic. Στο διπλό, όπως και η Έλενα Χριστοφή, έχει προκριθεί στα προημιτελικά.

Η Ματούλα είχε μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα στο χωμάτινο ITF W50 τουρνουά του Ystad, γνωρίζοντας την ήττα από τη Janicijevic, Νο.232 στον κόσμο και Νο.1 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Χθες πάντως, μαζί με την Αμερικανίδα Gabriela Vilar, είχε κερδίσει την πρεμιέρα της στο διπλό, ενάντια στη Σουηδέζα Fanny Norin και τη Νιγηριανή Adesuwa Osabuohien, με 6-4, 0-6, 11-9.

Συνεπώς, θα παραμείνει στο Ystad και θα παίξει στα προημιτελικά του διπλού, ενάντια είτε στις Νο.4 του ταμπλό, Sada Nahimana και Nina Vargova, είτε στις Maileen Nuudi και Sandra Samir.

Στο Ystad βρίσκεται και η Έλενα Χριστοφή, η οποία έπαιξε στα προκριματικά του μονού, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τη Δανή Sarafina Olivia Hansen με 6-0, 6-3 και γνωρίζοντας την ήττα στον 2ο και τελευταίο γύρο από τη Vargova, με 6-0, 6-4.

Στο διπλό η Χριστοφή παίζει με τη Βουλγάρα Lia Karatancheva, με την οποία βρίσκονται στο Νο.2 του ταμπλό και προκρίθηκαν απευθείας στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Σουηδέζες Cajsa Wilda Hennemann και Lisa Zaar.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots