Εκτός συνέχειας στο Doksy Σακελλαρίδη και Ματούλα

 
Εκτός συνέχειας στο Doksy Σακελλαρίδη και Ματούλα
tn team Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 - 15:41

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Μάρθα Ματούλα ολοκλήρωσαν σήμερα τις προσπάθειές τους στο δυνατό 75άρι τουρνουά της ITF του Doksy στην Τσεχία.

Η Ματούλα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον τελευταίο γύρο των προκριματικών της χωμάτινης διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων, καθώς υπέστη την ήττα από την Ισπανίδα Ariana Geerlings με 6-3, 6-3.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.343 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, είχε κερδίσει στον 1ο γύρο των προκριματικών την Anna Dvorackova με 6-1, 6-0. 

Απευθείας στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης του Stare Splavy στο Doksy αγωνίστηκε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.266 στον κόσμο, η οποία ηττήθηκε από τη Ρωσίδα Kristina Dmitruk με 6-2, 6-1.

Και οι δυο Ελληνίδες θα παραμείνουν στο Doksy και θα εστιάσουν στα διπλά. Η Σακελλαρίδη μοιράζεται με την Κινέζα Shuo Feng το Νο.4 του ταμπλό και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Σέρβα Lola Radivojevic και τη Βουλγάρα Isabella Shinikova.

Η Ματούλα θα συνεργαστεί με τη Σλοβάκα Martina Okalova, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τις Τσέχες Katerina Mandelikova και Lucie Urbanova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots