Πέρασε τη Σακελλαρίδη και μπήκε 8άδα η Παπαμιχαήλ

 
Πέρασε τη Σακελλαρίδη και μπήκε 8άδα η Παπαμιχαήλ
tn team Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 - 16:45

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε το ελληνικό ντέρμπι με τη Σαπφώ Σακελλαρίδη στο Biarritz της Γαλλίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 100.000 δολαρίων της ITF.

Η Παπαμιχαήλ έκανε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα στο Biarritz της Γαλλίας και επιβλήθηκε της Σακελλαρίδη με 6-4, 6-0, για να πάρει μια μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά του 21e Engie Open de Biarritz.

Το 1ο σετ ήταν αρκετά κλειστό και αμφίρροπο, με τη Σακελλαρίδη να παίρνει πρώτη το προβάδισμα με 2-0 και αργότερα με 4-3. Η Παπαμιχαήλ ωστόσο κέρδισε 9 games στη σειρά και κατάφερε να κλείσει το ματς σε 84 λεπτά και να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική πρόκριση.

Στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης των 100.000 δολαρίων, η Παπαμιχαήλ θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, σε κάθε περίπτωση. Θα αντιμετωπίσει είτε την 28χρονη Γαλλίδα Leolia Jeanjean, No.3 στο ταμπλό και Νο.155 στον κόσμο, είτε τη 18χρονη Victoria Jimenez Kasintseva από την Ανδόρρα, που βρίσκεται στο Νο.265 του κόσμου αλλά έχει φτάσει και μέχρι το Νο.121, αποτελώντας ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της WTA.

Η Παπαμιχαήλ έπαιξε και στο διπλό σήμερα, όπου μαζί με τη συμπαίκτριά της από τη Μάλτα, Francesca Curmi, ηττήθηκαν στα προημιτελικά από το πολύ δυνατό ζευγάρι των Γαλλίων Estelle Cascino και Carole Monnet με 6-4, 6-3.

Στα προημιτελικά του διπλού ολοκλήρωσε την πορεία της και η Έλενα Χριστοφή, που μαζί με τη Ρωσίδα Ekaterina Makarova ηττήθηκαν από τις Αμερικανίδες Jessie Aney και Christina Rosca με 6-4, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots