Wimbledon: Το πάλεψε, αλλά δεν πέρασε η Παπαμιχαήλ

 
Wimbledon: Το πάλεψε, αλλά δεν πέρασε η Παπαμιχαήλ
tn team Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 21:07

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνει στο ματς και να πάρει κάτι περισσότερο απέναντι στην πολύ δυνατή Erika Andreeva, η Ρωσίδα όμως πήρε τη νίκη και προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Η Παπαμιχαήλ διεκδίκησε με αξιώσεις την πρόκριση στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Wimbledon για 2η φορά στην καριέρα της, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από την πολύ δυνατή Erika Andreeva, με 6-1, 7-6 (4).

Το 1ο σετ έφυγε πολύ γρήγορα από τα χέρια της 31χρονης Ελληνίδας, Νο.210 στον κόσμο, που όμως ανέβασε στροφές στο 2ο σετ και κοίταξε στα μάτια την 20χρονη Ρωσίδα, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.99 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Κατάφερε μάλιστα να επιστρέψει από το 1-3 και το 2-4 η Παπαμιχαήλ στο 2ο σετ, για να προηγηθεί με 5-4, 30-15, φτάνοντας 2 πόντους μακριά από την κατάκτησή του, στο δικό της σερβίς.

Δεν μπόρεσε όμως να το κλείσει, η Andreeva ισοφάρισε σε 5-5 και πέρασε ξανά μπροστά με το σερβίς της, στο 6-5. Η Παπαμιχαήλ έστειλε το σετ στο tie-break και εκεί συνέχισε να παλεύει μέχρι τέλους, όμως η Andreeva επικράτησε με 7-4 και "σφράγισε" τη νίκη της.

H Andreeva έκανε το 2 στα 2 και θα διεκδικήσει στον 3ο προκριματικό γύρο την 1η της είσοδο σε κυρίως ταμπλό στο Wimbledon, αντιμετωπίζοντας τη Βρετανίδα Sonay Kartal, Νο.295 στον κόσμο, που πήρε wild card από την LTA και κατάφερε να αποκλείσει τις Suzan Lamens (Νο.31 ταμπλό) και Wei Sijia.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots