Βράβευση στους Στέφανο Σακελλαρίδη και Νίκο Σερκεδάκη από τον ΟΑ Αγίας Παρασκευής (vids+pics)

 
Ο Στέφανος Σακελλαρίδης και ο Νίκος Σερκεδάκης
Ο Στέφανος Σακελλαρίδης και ο Νίκος Σερκεδάκης
tn team Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 20:18

O Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής βράβευσε τον πρωταθλητή του τένις, Στέφανο Σακελλαρίδη, για την προσφορά του στο άθλημα, καθώς και τον αθλητή και προπονητή του ομίλου, Νίκο Σερκεδάκη.

Σε μια ειδική εκδήλωση και γιορτινή ατμόσφαιρα, ο Στέφανος Σακελλαρίδης, Νο.2 ανδρών στην Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό και Νο.447 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ (career high Νο.392), παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο τένις, από τον όμιλό του, τον Όμιλο της Αγίας Παρασκευής.

Ο πρόεδρος του ομίλου, κ. Γιάννης Σερκεδάκης, έκανε την εξής δήλωση: "Πάθος πειθαρχία υπομονή, επιμονή για να έχει ο καθένας ένα καλύτερο αύριο από τον αθλητισμό μέχρι την καθημερινότητα του. Αυτούς τους κανόνες ο Στέφανος μας όχι μόνο τους τήρησε, αλλά και αξιοποιήσε στο μέγιστο δυνατό βαθμό προβάλλοντας στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα με τις επιδόσεις του και τις απόδοσεις του όχι μόνο τον σύλλογο μας και τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής αλλά και την Ελλάδα – την μητέρα των ολυμπιακών αγώνων – από τη μία άκρη του κόσμου έως την άλλη. Από την Χιλή μέχρι την Ιαπωνία, από την Αργεντινή μέχρι την Πολωνία και από την Τυνησία μέχρι την Ουγγαρία. Ο επόμενος σταθμός θα είναι στην Ασία και συγκεκριμένα στην Ταϊλάνδη όπου αναχωρεί το Σάββατο με τις ευχές όλων μας.

Παράλληλα θα πρέπει να επισημανθεί ότι είναι νέος άνθρωπος μόλις 19 ετών, ανέλαβε στο μέγιστο δυνατό βαθμό και τις ευθύνες και τις πρωτοβουλίες, που τον κατέστησαν μια διεθνή προσωπικότητα στο χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθαι.

Αγαπητέ Στέφανε, μέσα απ' την καρδιά μας ο όμιλος μας, η πόλη μας, ο Δήμος μας, οι συναθλητές σου, η διοίκηση και εγώ προσωπικά, σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας πρώτα πάντα και παντού επιτυχίες γιατί όχι μόνο τις αξίζεις αλλά και της δικαιούσαι μαζί με την οικογένειά σου, η οποία είναι η πιο πολύτιμη συμπαραστάτες σου, και στην οποία επίσης απευθύνομαι ολόθερμα συγχαρητήρια.

Αγαπητέ Στέφανε, έχουμε την χαρά και την τιμή να σου απόνεμουμε απόψε τιμής ένεκεν, τη συμβολική αυτή πλακέτα για την πολύτιμη παγκόσμια διαδρομή σου στο άθλημα του τένις. Οι ευχές όλων μας θα σε συνοδεύουν στην πορεία για την κορυφή!"

Βραβεύτηκε στην ίδια εκδήλωση και ο Νίκος Σερκεδάκης, αθλητής και προπονητής του ομίλου.

"Με εύλογη συγκίνηση και αυξημένο συναισθηματικό φορτίο θα μου επιτρέψετε μια ακόμη απονομή πλακέτας στον γιο μου, Νίκο Σερκεδάκη. Για την πολύχρονη, διαχρονική και γόνιμη παρουσία στο άθλημα του τένις, και ως αθλητή αλλά και ως προπονητή, αποτελώντας το θεμέλιο λίθο του ομίλου μας. Χθες, σήμερα και αύριο, για τη νέα γενιά του μέλλοντος μας, Νίκο σε ευχαριστούμε για όλα. Είμαστε υπερήφανοι για σένα και το έργο σου", συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερκεδάκης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, χαιρέτησαν και απένειμαν μετάλλια ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής Πέτρος Διακογιάννης, ο αντιδήμαρχος διοίκησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής Κώστας Χατζηανδρέου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη Πολιτών» Γιάννης Σταθόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή» Γιώργος Οικονόμου, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικης και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος. Εγκάρδιο μήνυμα χαιρετισμού απέστειλε η αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα Αττικής κα Λουκία Κεφαλογιάννη και ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης.

Εκ μέρους του ΔΣ του ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής ο αντιπρόεδρος Πέτρος Κοράκης, ο γενικός γραμματέας Λάμπρος Γκρέκας και ο έφορος αγωνιστικού Κώστας Δεληγιάννης.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, Περιφερειακός σύμβουλος περιφέρειας Αττικής, πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και αντιπεριφερειάρχης περιφέρειας, είπε τα εξής: "Συγχαρητήρια σε όλους φίλε πρόεδρε. Κάνεις μια πολύ καλή δουλειά στα παιδιά και στους νέους της πόλης μας. Κάθε χρόνο ο σύλλογος διευρύνεται περισσότερο. Δεν φανταζόμουν όαν είχα την τιμή να είμαι ο Δήμαρχος και παραχωρούσα στον όμιλο αυτό ττο γήπεδο, ότι οι σημερινές ανάγκες για χώρους άθλησης τένις είναι ακόμα μεγαλύτερες. Εύχομαι σύντομα να βρεθεί ο χώρος, αλλά και ο τρόπος να αποκτήσει η νεολαία της πόλης μας περισσότερα τέτοια γηπεδάκια, γιατί τα έχουμε πραγματική ανάγκη."

Τέλος, να σημειωθεί πως μεταξύ των παρευρισκομένων γονέων των αθλητών και φίλων του τένις, πρωταρχικό θέμα συζήτησης ήταν η αναμονή της παραχώρησης από τον Δήμου έκτασης για την δημιουργία των γηπέδων αντισφαίρισης στην πόλη μας και έπειτα μάλιστα από την εξασφάλιση χρηματοδότησης χωρίς να κοστίσει στο δήμο ούτε 1 ευρώ, θα είναι μια προσφορά στους κατοίκους και στην νέα γενιά του μέλλοντος μας!


O Στέφανος Σακελλαρίδης και ο Νίκος Σερκεδάκης


Ο Στέφανος Σακελλαρίδης με τον Αντιδήμαρχο Αγίας Παρασκευή, Πέτρο Διακογιάννη.


Ο Πέτρος Διακογιάννης με τον πρόεδρο του ομίλου, Γιάννη Σερκεδάκη.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots