Νικήτρια στο διπλό της Καζέρτας η Παπαμιχαήλ

 
Νικήτρια στο διπλό της Καζέρτας η Παπαμιχαήλ
tn team Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 - 21:38

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Yuliana Lizarazo αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων της Καζέρτας στην Ιταλία. Ήταν ο 40ός τίτλος στην καριέρα της στα διπλά. 

Η Παπαμιχαήλ και η Lizarazo, Νο.1 στο ταμπλό της διοργάνωσης, κέρδισαν στον σημερινό τελικό τις Ali Collins και Maria Paulina Perez-Garcia, Νο.2 στο ταμπλό, με 4-6, 6-3, 10-3.

Κατέκτησαν έτσι τον τίτλο στο τουρνουά της κατηγορίας ITF W75, 60.000 δολαρίων, στα χωμάτινα γήπεδα του Tennis Club Caserta.

Δυο νίκες χρειάστηκαν να κάνουν αυτή την εβδομάδα Παπαμιχαήλ και Lizarazo, που παρότι δεν έπαιξαν μέχρι τα ημιτελικά (πέρασαν με bye στα προημιτελικά και με walkover στα ημιτελικά), γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και δεν τους στοίχισε στη συνεργασία τους. Στα ημιτελικά κέρδισαν την Ιταλίδα Nicole Fossa Huergo και τη Βόσνια Anita Wagner, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-2, 7-5.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία είχε κερδίσει το ίδιο τουρνουά και το 2022, έφτασε τους 40 τίτλους στην καριέρα της στα διπλά. Οι σημαντικότροι είναι τα 125άρια στο Μπουένος Άιρες και στο Μπαρρανκίγια το 2023.

Η 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.111 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, έχει κερδίσει και 15 τίτλους στα μονά, φτάνοντας στο σύνολο τους 55!

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Tennis Club Caserta (@tenniscaserta)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots