Ήττα μετά από 3 ώρες για τη Σακελλαρίδη

 
Ήττα μετά από 3 ώρες για τη Σακελλαρίδη
tn team Τετάρτη, 29 Μαϊος 2024 - 21:19

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη υπέστη την ήττα έπειτα από μια μάχη τριών ωρών στο Otocec της Σλοβενίας και τη δυνατή διοργάνωση των 40.000 δολαρίων της ITF.

Μετά από 3 ώρες και 2 λεπτά για την ακρίβεια, η Σακελλαρίδη υπέστη την ήττα από την Αυστραλή Tina Nadine Smith με 7-6 (2), 3-6, 6-4 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο μονό του W50 τουρνουά της ITF.

Παρότι και στο 1ο και στο 3ο σετ επέστρεψε από break πίσω η 21χρονη Ελληνίδα, Νο.254 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, δεν κατάφερε στο τέλος να κερδίσει κάποιο από τα δυο, ώστε να πάρει την πρόκριση για τη φάση των "16" της χωμάτινης διοργάνωσης των 40.000 δολαρίων.

Στο διπλό πάντως η Σακελλαρίδη παραμένει σε τροχιά τίτλου, καθώς μαζί με τη Λιθουανή Justina Mikulskyte κέρδισαν τις Ayla Aksu και Deborah Chiesa με 6-2, 6-4 και θα παίξουν αύριο στα ημιτελικά, ενάντια στις Anastasiia Gureva και Anastasia Kovaleva.

Τα αδέρφια της Σαπφούς, ο Μιχάλης και ο Δημήτρης Σακελλαρίδης, βρίσκονται στο Gyula της Ουγγαρίας και αγωνίζονται στο τοπικό τουρνουά 15.000 δολαρίων της ITF.

Ο Δημήτρης ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά του στον 1ο γύρο, όπου ηττήθηκε από τον Ούγγρο Gergely Madarasz με 6-2, 6-1. Και ο Μιχάλης έπαιξε στο κυρίως ταμπλό, χάρη σε 2 νίκες που έκανε στα προκριματικά, όμως ηττήθηκε χθες από τον Ιταλό Federico Campana με 6-1, 6-2.

Στο διπλό πάντως συνεχίζουν Δημήτρης και Μιχάλης, καθώς κέρδισαν σήμερα τους Ούγγρους Botond Nagy και Barnabas Sift με 6-3, 6-4 και μπήκαν στα προημιτελικά, όπου θα συναντήσουν τους Τσέχους Hynek Barton και Jakub Filip.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots