Φιναλίστ η Σακελλαρίδη - τον τίτλο η Fourlis

 
H Petra Hule και η Jaimee Fourlis
H Petra Hule και η Jaimee Fourlis
tn team Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 - 9:35

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ήταν φιναλίστ στο 35άρι τουρνουά του Ντάρμσταντ στη Γερμανία, με την Ελληνοαυστραλή Jaimee Fourlis να κατακτά τον τίτλο.

Έντονο ήταν το ελληνικό στοιχείο στον τελικό του διπλού στη διοργάνωση της ITF των 25.000 δολαρίων στο Ντάρμσταντ της Γερμανίας, όπου η Fourlis και η Petra Hule κέρδισαν τις Σαπφώ Σακελλαρίδη και Karolina Kubanova με 7-6 (6), 6-4.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό, με τις Kubanova και Σακελλαρίδη να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 1ο σετ, όταν είχαν διπλό set point στο 6-4 του tie-break. Οι Fourlis και Hule πήραν τους 4 επόμενους πόντους όμως και κατέκτησαν το σετ.

Στο 2ο σετ οι Kubanova και Σακελλαρίδη προηγήθηκαν με 4-3, επιστρέφοντας από το γρήγορο break που δέχτηκαν, όμως οι Fourlis και Hule κέρδισαν τα 3 επόμενα games και τελείωσαν το ματς σε 1 ώρα και 37 λεπτά.

Αυτός ήταν ο 9ος τίτλος καριέρας στο διπλό για την 24χρονο Ελληνοαυστραλή, 3ος στη φετινή σεζόν. Έχει κερδίσει και 9 τίτλους στο μονό.

Η Σακελλαρίδη έχει 23 τίτλους στην καριέρα της στο διπλό (και 5 στο μονό), 7 στη φετινή σεζόν, στην οποία έχει φτάσει τις 15 παρουσίες σε τελικούς!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots