Διπλή νίκη και 8άδα στη Γερμανία η Ματούλα

 
Διπλή νίκη και 8άδα στη Γερμανία η Ματούλα
tn team Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 20:45

Η Μάρθα Ματούλα κέρδισε δυο παιχνίδια μέσα στην ίδια μέρα και μπήκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Aschaffenburg στη Γερμανία.

Η Ματούλα έπαιξε 4 σετ σήμερα και πήρε μια μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης της W35 κατηγορίας της ITF, στο Aschaffenburg της Γερμανίας.

Πρώτα κέρδισε τη Ρουμάνα Stefania Bojica με 6-3, 3-6, 6-3, σε έναν αγώνα που ξεκίνησε από χθες, αλλά δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της βροχής. Σήμερα η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια πήρε το καθοριστικό 3ο σετ και ολοκλήρωσε τον θρίαμβό της έπειτα από 2 ώρες και 57 λεπτά συνολικού παιχνιδιού.

Στη συνέχεια η Ματούλα, Νο.344 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, απέκλεισε και την Ισπανίδα Carlota Martinez Cirez με 6-3, 1-6, 6-2 και εξασφάλισε την είσοδό της στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης.

Αύριο η Ελληνίδα παίκτρια θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Γερμανίδα, Lara Schmidt, Νο.484 στον κόσμο, για μια θέση στην τελική 4άδα της διοργάνωσης.

Στο μεταξύ, στα ημιτελικά του διπλού προκρίθηκε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία μαζί με τη Γερμανίδα παρτενέρ της, Marie Charlotte Vogt, κέρδισαν την Bojica και τη Zeel Desai με 6-2, 6-3. Αύριο θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στον τελικό, απέναντι στις κορυφαίες του ταμπλό, Jasmijn Gimbrere και Stephanie Judith Visscher από την Ολλανδία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots