"Αλώβητος" στον 4ο γύρο ο Zverev (vid)

 
"Αλώβητος" στον 4ο γύρο ο Zverev (vid)
© AELTC/Chloe Knott
tn team Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 - 18:20

O Alexander Zverev συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο Wimbledon και έκανε το 3/3 χωρίς να χάσει σετ ούτε από τον Cameron Norrie.

Παρότι χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά στο 3ο σετ, το οποίο είχε διάρκεια λίγο μικρότερη από τα δυο προηγούμενα αθροιστικά, ο Zverev κατάφερε να περάσει "αβρόχοις ποσί" στους "16" του Wimbledon, κερδίζοντας τον Norrie με 6-4, 6-4, 7-6 (15).

Στο κατάμεστο και φυσικά εχθρικό -λόγω Norrie- Centre Court, o Zverev κατάφερε να κάνει ένα μεστό παιχνίδι και να μην απειληθεί καθόλου στα 2 πρώτα σετ, στα οποία δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point και έκανε ένα break στο καθένα.

Στο 3ο σετ ο Norrie έσβησε αρχικά 2 break points στο 9ο game και στη συνέχεια τα έδωσε όλα στο tie-break, όπου οι δυο παίκτες είχαν μια απίστευτη μάχη. Ο Βρετανός έχασε προβάδισμα με 5-3, αλλά έσβησε 5 match points στη συνέχεια, έχασε όμως και τις 5 δικές του ευκαιρίες που είχε για να πάρει το σετ.

Μετά από 32 πόντους ενός συγκλονιστικού tie-break και 10 χαμένες ευκαιρίες συνολικά, τελικά ο Norrie έκανε λάθος στο 6ο match point του Zverev, έστειλε την μπάλα μακριά από τη βασική γραμμή του Γερμανού και ο τελευταίος πανηγύρισε τη νίκη, μετά από 2,5 ώρες αγώνα.

Για 3η φορά στην καριέρα του προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon o Zverev, ο οποίος θα διεκδικήσει την 1η του είσοδο στα προημιτελικά της διοργάνωσης, απέναντι σε έναν εκ των Taylor Fritz και Alejandro Tabilo.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots