Τέλος καλό, όλα καλά για Medvedev (vid)

 
Τέλος καλό, όλα καλά για Medvedev (vid)
© AELTC/Joel Marklund
tn team Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 - 20:55

O Daniil Medvedev έμπλεξε σε περιπέτειες με τον Jan-Lennard Struff και τη βροχή, τελικά όμως πανηγύρισε, έστω και καθυστερημένα, την είσοδο στους "16" του Wimbledon.

Χρειάστηκε να περιμένει έως το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Wimbledon o Daniil Medvedev, ο οποίος επικράτησε του Jan-Lennard Struff με 6-1, 6-3, 4-6, 7-6 (3).

Το παιχνίδι προγραμματίστηκε αρχικά για το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω της βροχής. Κι ενώ ο Medvedev πήρε πολύ γρήγορα τον απόλυτο έλεγχο και έχασε μόνο 4 games στα πρώτα 2 σετ, βρέθηκε σε μπελάδες, αφού δεν μπόρεσε να κλείσει το ματς στα 3 σετ και μετά η βροχή επέστρεψε, με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά στις αρχές του 4ου σετ και να μεταφέρεται στο σημερινό πρόγραμμα.

Και σήμερα έβρεξε αρκετά στο Λονδίνο και το παιχνίδι είχε επίσης καθυστερημένη έναρξη, αλλά και μια διακοπή μέσα στο 4ο σετ. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Medvedev, που επιβλήθηκε με 7-3 στο tie-break και πήρε το 4ο σετ, το οποίο δεν είχε break point για κανέναν παίκτη.

Στη φάση των "16", ο Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov, σε ένα πολύ δυνατό ματς. Ο Βούλγαρος πήρε από χθες τη νίκη επί του Gael Monfils, με 6-3, 6-4, 6-3.

Σε άλλα παιχνίδια που διακόπηκαν χθες και συνεχίστηκαν σήμερα, ο Ben Shelton επικράτησε του Denis Shapovalov με 6-7 (4), 6-2, 6-4, 4-6, 6-2 και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Jannik Sinner. Ο Ugo Humbert κέρδισε τον Brandon Nakashima με 7-6 (9), 6-3, 6-7 (5), 7-6 (6) και θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο τον Carlos Alcaraz.

Ο Tommy Paul επιβλήθηκε του Alexander Bublik με 6-3, 6-4, 6-2 και θα παίξει στην επόμενη φάση με τον Roberto Bautista Agut, που επέστρεψε από το 1-2 σετ πίσω και νίκησε τον Fabio Fognini με 7-6 (6), 3-6, 5-7, 7-6 (1), 6-4.

Σε άλλα ματς που ολοκληρώθηκαν σήμερα για τον 3ο γύρο, ο Giovanni Mpetshi Perricard κέρδισε τον Emil Ruusuvuori με 4-6, 6-2, 7-6 (5), 6-4 και συνεχίζει την παραμυθένια πορεία του. Θυμίζουμε πως ο 20χρονος Γάλλος είναι lucky loser στο ταμπλό, θα είναι όμως στους "16" ενός Slam για 1η φορά στην καριέρα του και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Lorenzo Musetti και Francisco Comesana.

Ένας άλλος ταλαντούχος Γάλλος παίκτης, ο Arthur Fils, απέκλεισε τον Roman Safiullin στα 5 σετ με 4-6, 6-3, 1-6, 6-4, 6-3 και θα βρεθεί επίσης για 1η φορά στους "16" ενός major. O Fils θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Alex De Minaur, που πέρασε χωρίς αγώνα το εμπόδιο του Lucas Pouille, που αποσύρθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots