Το σήκωσε η Παναγιωτίδου στο Αγρίνιο - φιναλίστ ο Πουρναρόπουλος (pics)

 
Το σήκωσε η Παναγιωτίδου στο Αγρίνιο - φιναλίστ ο Πουρναρόπουλος (pics)
tn team Κυριακή, 07 Ιουλίου 2024 - 15:24

H Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κέρδισε στον τελικό του Agrinio Cup την Τουρκάλα Nehir Dogan με 2-0 σετ και κατέκτησε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της, στο J60 του Αγρινίου. Φιναλίστ στα αγόρια ήταν ο Στέφανος Πουρναρόπουλος.

Στον τελικό του μονού κοριτσιών του Agrinio Cup, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου επιβλήθηκε της Nehir Dogan με 7-5, 6-3 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά του Αγρινίου.

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος στα μονά σε ITF διοργάνωση για την 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, 1ος σε τουρνουά της κατηγορίας J60, αφού είχε κερδίσει δυο τουρνουά J30 στην Πέγια του Κοσόβου το 2023.

Μόνο ένα σετ έχασε όλη την εβδομάδα στα γήπεδα του Αγρινίου η Αλεξάνδρα, η οποία κέρδισε στον 1ο γύρο τη Βενετία Λέκα με 6-1, 6-1 και στον 2ο γύρο την Τουρκάλα Sukriye Ezgi Akyol με 6-1, 6-1. Στα προημιτελικά κέρδισε την Σκοπιανή Jana Bozinovska με 6-3, 6-1 και στα ημιτελικά επικράτησε της Ισραηλινής Ariel Avidan με 6-1, 3-6, 6-3.

Στο μονό των αγοριών του Agrinio Cup, φιναλίστ ήταν ο Στέφανος Πουρναρόπουλος, ο οποίος ηττήθηκε σήμερα στον τελικό από τον Ινδό Varum Verma με 6-1, 6-3.

Θυμίζουμε πως χθες έγιναν και οι τελικοί των διπλών, με τους Σταύρο Μαστρογαμβράκη και Γιάννη Σακκά να κατακτούν τον τίτλο στα αγόρια, κερδίζοντας στον τελικό τους Οδυσσέα Γελαδάρη και Γιώργο Μίταλα με 6-3, 6-3. Στο διπλό κοριτσιών, φιναλίστ ήταν οι Ελένη Χατζηαβραάμ και Μαρίζα Τσιρώνη.

Όλα τα τελικά αποτελέσματα του Agrinio Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots