Εγκατέλειψε με δάκρυα στα μάτια η Keys, στα προημιτελικά η Paolini (vid)

 
Εγκατέλειψε με δάκρυα στα μάτια η Keys, στα προημιτελικά η Paolini (vid)
tn team Κυριακή, 07 Ιουλίου 2024 - 17:42

H Madison Keys σέρβιρε 2 φορές για τη νίκη απέναντι στην Jasmine Paolini, όμως τα τελευταία λεπτά του αγώνα αντιμετώπιζε έντονους πόνους λόγω τραυματισμού και τελικά εγκατέλειψε το ματς με δάκρυα στα μάτια.

Η Keys έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσει το ματς με την Paolini και προηγήθηκε με double break στο 3ο σετ, αγκαλιάζοντας μια πολύ σπουδαία πρόκριση στην τελική 8άδα του Wimbledon.

Αντιμετώπισε πόνους στο αριστερό της πόδι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, πήρε ιατρικό τάιμ άουτ μετά το πρώτο break που υπέστη και από το 5-2 πήγε στο 5-4, αλλά τη δεύτερη φορά που σέρβιρε για το ματς ήταν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση και τελικά μόλις δέχτηκε νέο break εγκατέλειψε κλαίγοντας, με το σκορ στο 6-3, 6-7 (6), 5-5.

Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, που έγινε κάτω από την κλειστή οροφή του No.1 Court. Η Paolini ξεκίνησε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 4-0 στο 1ο σετ, το οποίο έκλεισε τελικά στα 9 games.

Στο 2ο σετ η Keys προηγήθηκε μέχρι και με 5-1, είχε διπλό set point για το 6-1, όμως η Ιταλίδα αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε σε 5-5 και σε 6-6. Στο tie-break βρέθηκε 2 πόντους μακριά από τη νίκη η Paolini, όμως η Keys το πήρε τελικά με 8-6 και έστειλε την αναμέτρηση σε 3ο σετ.

Εκεί επέστρεψε από το 0-1, 30-40 και προηγήθηκε με διπλό break στο 5-2, άρχισε όμως να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πόδι της, ώσπου τελικά να ισοφαριστεί και να πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει, αφού και χειροτέρευε την κατάσταση και δεν θα μπορούσε να είχε τύχη στο 5-5.

Η Paolini, προσφάτως φιναλίστ στο Roland Garros, προκρίθηκε στον 2ο προημιτελικό της σε ένα Grand Slam και σε back-to-back προημιτελικούς. Θα περιμένει την αμερικανική μάχη μεταξύ της Coco Gauff και της Emma Navarro, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει εκεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots