Έκανε το double η Παναγιωτίδου στην Αρχαία Ολυμπία

 
O Αλέξανδρος Αυγέρης και η Λυδία Παναγιωτίδου, πρωταθλητές μονών στο τουρνουά της Αρχαίας Ολυμπίας
O Αλέξανδρος Αυγέρης και η Λυδία Παναγιωτίδου, πρωταθλητές μονών στο τουρνουά της Αρχαίας Ολυμπίας
tn team Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 - 14:19

Μετά το διπλό, η Λυδία Παναγιωτίδου κέρδισε τον τίτλο και στο μονό της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe στην Αρχαία Ολυμπία.

Η Παναγιωτίδου επικράτησε στον τελικό σήμερα της Κωνσταντίνας Βολονάκη με 6-1, 6-3 και έκανε το double στα γήπεδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, κατακτώντας και τα δυο τρόπαια στο Ancient Olympia U14 (Category 3, Tennis Europe).

Μαζί με τα σημερινά, η Παναγιωτίδου απώλεσε μόλις 14 games στις 5 αναμετρήσεις που έδωσε αυτή την εβδομάδα, για να φτάσει τις 10 συνεχόμενες νίκες στα μονά σε Tennis Europe τουρνουά και να κερδίσει τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της, μετά το 16άρι τουρνουά της Βέροιας τον περασμένο Απρίλιο.

Μεσολάβησαν πολλές παρουσίες σε ITF διοργάνωσης (U18) για τη μόλις 14χρονη αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, που κατέκτησε μάλιστα και 4 τίτλους ITF στα διπλά τους τελευταίους μήνες.

Σε Tennis Europe έφτασε τους 6 τίτλους στο 2024 (2 μονά, 4 διπλά) μαζί με τους 2 που κέρδισε αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ συνολικά στην καριέρα της μετράει 24 κερδισμένα τουρνουά Tennis Europe σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, 8 στα μονά και 16 στα διπλά.

Θυμίζουμε πως χθες η Λυδία μαζί με τη Χαρά Ζήνα κέρδισαν στον τελικό του διπλού τις Eva Ioana Cercel και Βολονάκη με 6-3, 6-4.

Στο τουρνουά των αγοριών, ο Αλέξανδρος Αυγέρης κέρδισε τον τίτλο στα μονά, επικρατώντας στον τελικό του Κοσμά Δράκου με 6-1, 6-0, ενώ στο διπλό τον τίτλο πήραν οι Κωνσταντίνος Δημητρίου Ζωτός και Θάνος Χαιρόπουλος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots