Το σήκωσαν στην Αρχαία Ολυμπία Δημητρίου και Χαιρόπουλος

 
Το σήκωσαν στην Αρχαία Ολυμπία Δημητρίου και Χαιρόπουλος
© tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 22:09

Ο Κωνσταντίνος Δημητρίου Ζωτός και ο Θάνος Χαιρόπουλος κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό αγοριών, στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe της Αρχαίας Ολυμπίας.

Στον σημερινό τελικό του Ancient Olympia U14, τουρνουά της 3ης κατηγορίας της Tennis Europe στα 14άρια, οι Δημητρίου Ζωτός και Χαιρόπουλος επικράτησαν των Κοσμά Δράκου και Γιάννη Μοτσάκου με 6-4, 1-6, 10-1.

Έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις όλη την εβδομάδα στα γήπεδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας. Στα προημιτελικά, όπου προκρίθηκαν με bye, κέρδισαν τους Νικόλα Μπική και Θάνο Ξηροτάγαρο με 6-1, 6-3. Στα ημιτελικά απέκλεισαν τους κορυφαίους του ταμπλό, Αλέξανδρο Αυγέρη και Βασίλη Λυκουρέση με 6-4, 7-5.

Ο Δημητρίου, αθλητής του Α.Ο.Α. Παπάγου, Νο.25 στη χώρα μας στα 14άρια, έπαιξε για 1η φορά στην καριέρα του σε τελικό Tennis Europe διοργάνωσης και συνδύασε την πρώτη του παρουσία με νίκη.

1ος τίτλος σε Tennis Europe ήταν και για τον Χαιρόπουλο, αθλητή του Ο.Α. Γλυφάδας, που ήταν φιναλίστ και στο διπλό του Ηρακλείου τον περασμένο Μάρτιο.

Σήμερα έγινε και ο τελικός του διπλού κοριτσιών, όπου κέρδισαν τον τίτλο οι Λυδία Παναγιωτίδου και Χαρά Ζήνα.

Αύριο θα ολοκληρωθεί το τουρνουά με τους τελικούς των μονών. Στα αγόρια ο Αυγέρης θα αντιμετωπίσει τον Δράκο, ενώ στα κορίτσια η Παναγιωτίδου θα παίξει με την Κωνσταντίνα Βολονάκη.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots