Στη Γερμανία η Παρασκευοπούλου

 
Στη Γερμανία η Παρασκευοπούλου
tn team Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 - 9:27

Στο Waiblingen της Γερμανίας αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, η οποία έφτασε στη 16άδα στα μονά και στα προημιτελικά στα διπλά. Στο ίδιο τουρνουά συμμετείχαν οι Δανάη Δημητσάνη και Ζωή Ξηρογιαννοπούλου.

Η Παρασκευοπούλου συμμετείχε στο δυνατό τουρνουά 2ης κατηγορίας στα 16άρια της Tennis Europe στο Waiblingen της Γερμανίας αυτή την εβδομάδα.

Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye, η αθλήτρια της Collective Tennis School κέρδισε τη Γερμανίδα Nina Derkac με 6-1, 6-0. Προκρίθηκε στη φάση των "16", όπου υπέστη την ήττα από την Αυστριακή Marie Schuler, με 6-2, 6-0.

Στο διπλό η Παρασκευοπούλου έπαιξε μαζί με την Πορτογαλίδα Frederica Nunes. Πέρασαν με bye στον 2ο γύρο, όπου κέρδισαν τις Δανές Clara Moeller Wilstrup και Ella Moeller Wilstrup με 4-6, 6-2, 10-6, ωστόσο στα προημιτελικά ολοκλήρωσαν την πορεία τους μετά από μια πολύ κλειστή αναμέτρησημε τις Καζάκες Nailya Baimakhan και Kristina Kruchenko, με 6-0, 4-6, 12-10.

Στη χωμάτινη διοργάνωση της Tennis Europe αγωνίστηκαν δυο ακόμα Ελληνίδες, η Δανάη Δημητσάνη και η Ζωή Ξηρογιαννοπούλου, οι οποίες ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots