Νικήτρια και στο μονό η Παρασκευοπούλου

 
Νικήτρια και στο μονό η Παρασκευοπούλου
tn team Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 - 17:49

Μετά τον τίτλο στο διπλό, η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στο μονό του Crna Reka Open, με την Έμιλυ Πάντου να παίρνει τη 2η θέση.

Η Παρασκευοπούλου κέρδισε σήμερα την Πάντου με 7-5, 6-3 σε ένα ωραίο ματς, για να πάρει την 1η θέση και στο ταμπλό των μονών στο Crna Reka Open, τουρνουά της 3ης κατηγορίας στα 16άρια της Tennis Europe.

Η Παρασκευοπούλου ολοκλήρωσε χωρίς χαμένο σετ την εβδομάδα της σε μονά και διπλά στο Καβάνταρτσι της Βόρειας Μακεδονίας και πρόσθεσε 2 τίτλους στο ενεργητικό της.

Έχει 3 τίτλους σε Tennis Europe διοργανώσεις στη φετινή σεζόν, αφού είχε κερδίσει και στα διπλά στο τουρνουά της Les Raquettes στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνολικά στην καριέρα της μετράει 6 κερδισμένους τίτλους, 2 στα μονά και 4 στα διπλά. Στα μονά ήταν ο 1ος τίτλος της στην κατηγορία των 16 ετών.

Φυσικά η Πάντου εκτός από φιναλίστ στο μονό ήταν και πρωταθλήτρια στο διπλό, όπου μαζί με την Παρασκευοπούλου έφτασαν στον τίτλο στο Καβάνταρτσι.

Τη 2η θέση πήρε στο διπλό ο Δημήτρης Μελίσσογλου, ο οποίος μαζί με τον Σέρβο συμπαίκτη του, Milos Sretenovic, έχασαν στις λεπτομέρειες τον τίτλο στον σημερινό τελικό, στον οποίο ηττήθηκαν από τους Kristijan Janev και Maksymilian Stopa με 4-6, 6-0, 10-8.

Στο μονό ο Μελίσσογλου ολοκλήρωσε την πολύ καλή πορεία του στα ημιτελικά, όπου έδωσε μεγάλη μάχη με το Νο.1 του ταμπλό, τον Πολωνό Maksymilian Stopa, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 7-5, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots