Πάνε για το double Πάντου και Παρασκευοπούλου στο Καβάνταρτσι

 
Η Έμιλυ Πάντου
Η Έμιλυ Πάντου
tn team Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 - 22:35

Οι Έμιλυ Πάντου και Χρυσούλα Παρασκευοπούλου προκρίθηκαν αμφότερες στα ημιτελικά του μονού, ενώ αύριο θα παίξουν και στον τελικό του διπλού, στο 16άρι τουρνουά της Tennis Europe, Crna Reka Open. Στα αγόρια και στα δυο ταμπλό συνεχίζει ο Δημήτρης Μελίσσογλου.

Ακάθεκτες συνεχίζουν τις πορείες τους στο Καβάνταρτσι της Βόρειας Μακεδονίας οι Έμιλυ Πάντου και Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, που θα αγωνιστούν μαζί στον τελικό του διπλού του Crna Reka Open, ενώ θα διεκδικήσουν αύριο και έναν ελληνικό τελικό στο μονό.

Η Πάντου, Νο.2 στο ταμπλό, έβγαλε σήμερα εκτός την Iva Vasilevska στα προημιτελικά, κερδίζοντάς την με 6-3, 6-3.

Στο Νο.1 του ταμπλό είναι η Παρασκευοπούλου, η οποία απέκλεισε με το ίδιο σκορ την Ουκρανή Veronika Grydnieva.

Στα ημιτελικά της Πέμπτης, η Πάντου θα αντιμετωπίσει τη Σκοπιανή Mia Spirovska, ενώ η Παρασκευοπούλου την Ιταλίδα Camilla Mizzi, No.3 στο ταμπλό.

Στο διπλό, Πάντου και Παρασκευοπούλου είναι στο Νο.1 του ταμπλό και μπήκαν απευθείας στον τελικό με bye, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σκοπιανή Anastasija Arsovska και την Ιταλίδα Mizzi, No.2 στο ταμπλό.

Στο τουρνουά των αγοριών, στο χωμάτινο 16άρι 3ης κατηγορίας της Tennis Europe, ο Δημήτρης Μελίσσογλου κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο και χωρίς να χάσει game τον Βούλγαρο Dimitar Konakchiev και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Σκοπιανό Gorjan Vukikjevikj, Νο.6 στο ταμπλό.

Στο διπλό, ο Μελίσσογλου και ο Σέρβος Milos Sretenovic κέρδισαν τους Olivier Krupa και Filippo Mizzi με 6-1, 6-3 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Βούλγαρους Viktor Atanasov και Lyuben Hubenov.

Στους "16" του μονού αγοριών έπαιξε και ο Απόστολος Τζίμκας, ο οποίος ηττήθηκε από τον Σκοπιανό Kristijan Janev, No.5 στο ταμπλό, με 6-0, 7-5, σε ένα ματς που πάλεψε πολύ στο 2ο σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots