Πρωταθλήτριες στο διπλό Πάντου και Παρασκευοπούλου

 
Πρωταθλήτριες στο διπλό Πάντου και Παρασκευοπούλου
tn team Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 - 17:18

Η Έμιλυ Πάντου και η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του Crna Reka Open στο Καβάνταρτσι, ενώ αύριο θα παίξουν μαζί και στον τελικό του μονού. Στα αγόρια, σε δυο τελικούς προκρίθηκε ο Δημήτρης Μελίσσογλου.

Η Έμιλυ Πάντου και η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, Νο.1 στο ταμπλό του διπλού του Crna Reka Open U16, κέρδισαν στον τελικό τις Anastasija Arsovska και Camilla Mizzi, Νο.2 στο ταμπλό, με το εμφατικό 6-0, 6-1.

Κατέκτησαν τον τίτλο στο 16άρι τουρνουά 3ης κατηγορίας της Tennis Europe, ενώ αύριο θα παίξουν και για τον τίτλο στο μονό, αφού αμφότερες προκρίθηκαν στον τελικό.

Για την Πάντου αυτός ήταν ο 2ος τίτλος σε τουρνουά της Tennis Europe, μετά το διπλό του Παραλιμνίου - επίσης 16άρι τουρνουά - φέτος, ενώ για την Παρασκευοπούλου, που είχε κερδίσει τον ίδιο τίτλο πέρσι μαζί με τη Μελίνα Ζουμπουλάκη, ήταν ο 5ος τίτλος σε τουρνουά της Tennis Europe και ο 2ος στη χρονιά.

Στα ημιτελικά των μονών, η Πάντου κέρδισε την Σκοπιανή Mia Spirovska με 6-1, 6-1, ενώ η Παρασκευοπούλου απέκλεισε την Ιταλίδα Mizzi με 6-2, 6-3, δείχνοντας και οι δυο την ανωτερότητάς τους σε σχέση με τις υπόλοιπες παίκτριες του τουρνουά.

Στα αγόρια, ο Δημήτρης Μελίσσογλου συνεχίζει να προελαύνει και προκρίθηκε και στους δυο τελικούς σήμερα. Πρώτα έπαιξε στα μονά, όπου απέκλεισε στον ημιτελικό τον Σκοπιανό Gorjan Vukikjevikj, Νο.6 στο ταμπλό, με το εμφατικό 6-0, 6-2.

Στο διπλό, μαζί με τον Σέρβο συμπαίκτη του, Milos Sreetenovic, απέκλεισαν τους Βούλγαρους Viktor Atanasov και Lyuben Hubenov με 6-2, 6-3.

Στον αυριανό τελικό του μονού, ο Δημήτρης θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Maksymilian Stopa, No.1 στο ταμπλό και Νο.221 στην Ευρώπη στα 16άρια. Στο διπλό θα διεκδικήσει τον τίτλο ενάντια στους Kristijan Janev και Stopa.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots