Μέχρι τα προημιτελικά η Κεφαλά στο Svilengrad

 
Μέχρι τα προημιτελικά η Κεφαλά στο Svilengrad
tn team Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 - 10:58

Στο Svilengrad της Βουλγαρίας αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα η Ζωή Κεφαλά, η οποία σημείωσε 2 νίκες και έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση στο Svilengrad Cup.

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε την προσπάθειά της στο χωμάτινο τουρνουά 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe με μια πολύ καλή νίκη επί της Βουλγάρας Iva Beshina, No.8 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Στον 2ο γύρο έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη με τη Βουλγάρα Raya Staykova, την οποία κατάφερε να κερδίσει με 7-6 (8), 3-6, 7-5 και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Εκεί, την αθλήτρια του Α.Σ. Αστέρας Θεσσαλονίκης, Νο.25 στην Ελλάδα στα 16άρια, σταμάτησε η κορυφαία του ταμπλό και Νο.69 στην Ευρώπη στα 16άρια, Valeria Garnevska από τη Βουλγαρία, που πήρε τη νίκη με 6-0, 6-2.

Η Κεφαλά έδωσε ένα ματς και στο διπλό, όπου μαζί με τη Βουλγάρα Ivana Petkova ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τη Βουλγάρα Monika Gospodinova και την Ελληνοβουλγάρα Έλενα Παπαδοπούλου, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-3, 6-2.

Στο τουρνουά του Svilengrad αγωνίστηκαν και οι Νίκος Μητρόπουλος και Παναγιώτης Χαρνίδης. Ο Μητρόπουλος ηττήθηκε σε πολύ κλειστό ματς με τον Βούλγαρο Ilko Malinov, με 2-6, 7-5, 6-3, ενώ ο Χαρνίδης γνώρισε την ήττα από το Νο.1 του ταμπλό κι επίσης Βούλγαρο, Kaloyan Shikov, με 6-0, 6-2.

Στο διπλό, ο Μητρόπουλος και ο Malinov κέρδισαν τους Berk Izabetov και Angel Popov με 6-1, 6-3 και έπαιξαν στα προημιτελικά, όπου ηττήθηκαν από τους Nicolo Campetti και Boris Dimitrov με 6-2, 6-2. Ο Χαρνίδης και ο Luca Stefan Bita από τη Ρουμανία αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο, όπου ηττήθηκαν από τους Marin Abadzhiev και Anton Petrov με 6-0, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots