2 νίκες για την Κοσκινά στη Βουλγαρία

 
H Δέσποινα Κοσκινά
H Δέσποινα Κοσκινά
tn team Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 16:50

Η Δέσποινα Κοσκινά ολοκλήρωσε σήμερα την καλή της πορεία στα προημιτελικά του Izida Cup στην Ντόμπριτς της Βουλγαρίας, ενώ στο διπλό ήταν ημιφιναλίστ, μαζί με τη Χρυσούλα Παρασκευοπούλου.

Η Κοσκινά πέτυχε 2 νίκες αυτή την εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του κλαμπ Izida στην Ντόμπριτς της Βουλγαρίας και έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση του διεθνούς τουρνουά J30 κατηγορίας ITF στα 18άρια.

Στον 1ο γύρο απέκλεισε την προερχόμενη από τα προκριματικά Ρουμάνα, Alexandra-Nicoleta Cazan, με 7-5, 6-4. Δύσκολο ματς είχε και στον 2ο γύρο, με την επίσης qualifier Aleksandra Nazarenko από την Ουκρανία, την οποία κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή, με 2-6, 7-6 (4), 6-1.

Στα προημιτελικά αγνωίστηκε σήμερα, ενάντια στη Βουλγάρα Aleksandra Rangelova, Νο.7 στο ταμπλό, από την οποία ηττήθηκε με 6-1, 6-1.

Στο τουρνουά της Ντόμπριτς αγωνίστηκε και η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, η οποία στο μονό "λύγισε" στον 1ο γύρο από τη Βουλγάρα Nikol Ivanova, με 1-6, 6-1, 6-2.

Στο διπλό οι δυο Ελληνίδες παίκτριες αγωνίστηκαν μαζί και έφτασαν ως τα ημιτελικά. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τις Veronika Gayevyk και Andrea Ivanova με 6-2, 5-7, 10-6, ενώ στα προημιτελικά κέρδισαν τις Νο.4 του ταμπλό, Andreya Glushkova και Rafaela Simeonova, με 6-4, 6-3.

Σήμερα έπαιξαν στα ημιτελικά με τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Ρουμάνα Karina Maria Capuzu και τη Λετονή Aleksandra Rozkalne, από τις οποίες ηττήθηκαν με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots