ATP
"Ο Federer προετοιμάζεται για το Laver Cup"

 
"Ο Federer προετοιμάζεται για το Laver Cup"
tn team Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:38

Έντονες ανησυχίες προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Roger Federer έχει ξανά υγρό στο γόνατο και αντιμετωπίζει νέο πισωγύρισμα στην προετοιμασία του. Σύμφωνα με τον ατζέντη του πάντως, ο 41χρονος Ελβετός συνεχίζει να δουλεύει με σκοπό να αγωνιστεί στο Laver Cup.

Το χθεσινό δημοσίευμα της Tages Anzeiger ανέφερε πως ο Federer έχει ξανά υγρό στο γόνατό του και αυτό ενδεχομένως να έχει ένα σοβαρό πισωγύρισμα στην προετοιμασία του για να επιστρέψει στη δράση.

Όπως ανέφερε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Federer είναι εξαιρετικά αμφίβολος για να παίξει στα μονά στο Laver Cup, που θα γίνει από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ είναι αμφίβολος και για το διπλό.

Η ελβετική εφημερίδα Blick προσπάθησε άμεσα να διασταυρώσει την είδηση και κατάφερε να επικοινωνήσει με τον ατζέντη του Ελβετού, Tony Godsick.

"Ο Roger κάνει γυμναστική και παίζει και τένις. Προετοιμάζεται για το Laver Cup", επιβεβαίωσε ο Godsick στην εφημερίδα, χωρίς να πει τίποτα περισσότερο.

Η Blick επιπλέον επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Swiss Indoors, Roger Brennwald, που επιβεβαίωσε την παρουσία του Federer στο τουρνουά της Βασιλείας.

Θυμίζουμε πως το 500άρι της Βασιλείας θα είναι το πρώτο τουρνουά της επιστροφής του Federer στα επίσημα παιχνίδια, με τον πρώτο του αγώνα να έχει ήδη προγραμματιστεί για την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots