ATP
Ανησύχησε, αλλά στο τέλος πέρασε ο Alcaraz (vids)

 
Ανησύχησε, αλλά στο τέλος πέρασε ο Alcaraz (vids)
© ITF Tennis
tn team Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 22:02

O Carlos Alcaraz ανησύχησε με ένα θέμα τραυματισμού που φάνηκε να αντιμετωπίζει στο 2ο σετ της αναμέτρησής του με τον Tallon Griekspoor ενώ στο ίδιο σημείο ήρθε και αντιμέτωπος με set point, στο τέλος όμως έκλεισε το ματς και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των "16" στο Παρίσι.

Ο Alcaraz επιβλήθηκε του Griekspoor με 6-1, 7-6 (3) και συνεχίζει το δρόμο του προς τα μετάλλια στο Παρίσι, μπαίνοντας στη φάση των "16" του μονού στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρωταθλητής του Roland Garros και του Wimbledon πήρε εύκολα και γρήγορα το 1ο σετ, στο 2ο όμως αντιμετώπισε δυσκολίες, ενώ προς το τέλος του φάνηκε να έχει και κάποιο θέμα με το σώμα του.

Το πρόβλημα φάνηκε να είναι στον προσαγωγό του Ισπανού, γι' αυτό και αποχώρησε για τα αποδυτήρια για το ιατρικό τάιμ άουτ που πήρε, ωστόσο όταν επέστρεψε στο court δεν φάνηκε να είναι κάτι πολύ σοβαρό και να τον επηρεάζει.

Ο Griekspoor πάντως είχε τη μεγάλη ευκαιρία να παρατείνει το ματς, με τον Alcaraz να σβήνει set point στο σερβίς του στο 10ο game και να ισοφαρίζει σε 5-5. Τελικά το 2ο σετ κρίθηκε στο tie-break, εκεί όπου ο κάτοχος 4 Grand Slam τίτλων τελείωσε τη δουλειά, επικρατώντας με 7-3.

O Ισπανός θα παίξει με τον Roman Safiullin στον 3ο γύρο, με τον Ρώσο να κερδίζει νωρίτερα σήμερα τον Tomas Martin Etcheverry με 6-0, 7-6 (1).

Άφησε πάντως με το ιατρικό τάιμ άουτ ένα ερωτηματικό για αύριο, όταν θα πρέπει να βγει πάλι στο court για το διπλό, όπου παίζει βεβαίως με τον Rafael Nadal. Θα αντιμετωπίσει μάλιστα ξανά τον Griekspoor, μαζί με τον Wesley Koolhof.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots