TsitsiFAST: Μπήκε 16άδα σε 52 λεπτά! (vids)

 
TsitsiFAST: Μπήκε 16άδα σε 52 λεπτά! (vids)
tn team Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 19:00

Μετά τη Μαρία Σάκκαρη, μια εύκολη πρόκριση για τη 16άδα των Ολυμπιακών Αγώνων πανηγύρισε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ξεμπέρδεψε μέσα σε 52 λεπτά με τον Daniel Evans!

Σε μια αναμέτρηση πολύ καλύτερη από αυτή της πρεμιέρας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ό,τι ήθελε στο court και συνέτριψε τον Daniel Evans με 6-1, 6-2, ολοκληρώνοντας τον αγώνα σε 52 μόλις λεπτά.

 

Όπως και η Μαρία Σάκκαρη νωρίτερα, ο Στέφανος έφτασε σε μια άνετη και γρήγορη νίκη, που θα του επιτρέψει να μπει ξεκούραστος αργότερα (γύρω στις 21:00 ώρα Ελλάδας) στη μάχη του μικτού διπλού, όπου μαζί με τη Μαρία θα αντιμετωπίσουν τους Ολλανδούς Demi Schuurs και Wesley Koolhof, στο ίδιο γήπεδο, το Simonne Mathieu.

Ο Τσιτσιπάς είχε πολύ υψηλά ποσοστά από τη γραμμή του σερβίς σήμερα, έχασε όλους κι όλους 7 πόντους σε όλα τα service games του - μόλις έναν σε ολόκληρο το 2ο σετ, ενώ αξιοποίησε τα 4 από τα 5 break points που είχε, για να φτάσει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο στην 5η νίκη του επί του Evans, σε ισάριθμες συναντήσεις.

 

Στον 3ο γύρο του μονού, θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Sebastian Baez, Νο.12 στο ταμπλό, που θα πρέπει βεβαίως να πιστοποιήσει και στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά του απέναντι στον Benjamin Hassan από τον Λίβανο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots