ATP
Νέο "διαζύγιο" για Rune και Mouratoglou

 
Νέο "διαζύγιο" για Rune και Mouratoglou
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 17:16

Οι Holger Rune και Patrick Mouratoglou "έλυσαν" ξανά τη συνεργασία τους, μόλις λίγους μήνες μετά την επανένωσή τους.

"O Holger και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Ήταν μια κοινή απόφαση, καθώς πιστεύουμε πως ο Holger θα επωφεληθεί περισσότερο από μια διαφορετική προσέγγιση αυτή τη στιγμή", έγραψε στη δημοσίευση που έκανε στα social media o Mouratoglou.

"Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης με τρομερές δυνατότητες και πολύ δυναμικό χαρακτήρα. Ήταν προνόμιο που δούλεψα μαζί του και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα έχει μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του. Συνεχίσω να τον στηρίζω", πρόσθεσε ο Γάλλος τεχνικός, που ανέφερε ακόμα πως ο Rune θα συνεχίσει να έχει τη στήριξη της ομάδας της Mouratoglou Tennis Academy.

"Είχαμε μερικές καλές συζητήσεις με τον Patrick και αποφασίσαμε από κοινού να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Πάντα θα είναι καλός φίλος, αλλά τώρα, το καλύτερο για μένα είναι να συνεχίσω με τον Kenneth (Carlsen), που θα είναι παρών στις προπονήσεις και στα τουρνουά", έγραψε με τη σειρά του ο Δανός. 

Ο Rune μπήκε στο δυναμικό της ακαδημίας του Mouratoglou από την εφηβεία του, ενώ τον Οκτώβριο του 2022 τον ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Mouratoglou, με τη συνεργασία τους να κρατάει μέχρι τον Απρίλιο του 2023. Οι δυο τους επανασυνδέθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, για να ολοκληρώσουν ξανά τη συνεργασία λίγους μήνες αργότερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots