ATP
Ronaldo: "Μου αρέσει περισσότερο το τένις από το ποδόσφαιρο"

 
Ronaldo: "Μου αρέσει περισσότερο το τένις από το ποδόσφαιρο"
tn team Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 9:53

O θρυλικός Ronaldo Nazario, το "φαινόμενο" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, παραδέχτηκε σε δημόσια εμφάνισή του πως σε αυτή τη φάση της ζωής του το αγαπημένο του άθλημα είναι το τένις και όχι το ποδόσφαιρο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ ήταν καλεσμένος του Mouratoglou Annual Charity Gala στη Γαλλική Ριβιέρα και όπου είπε τα εξής: "Αγαπώ τα πάντα στο τένις. Νομίζω αγαπώ περισσότερο το τένις τώρα απ' ότι το ποδόσφαιρο. Είναι απίστευτο. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω ολόκληρους αγώνες ποδοσφαίρου, με κουράζουν. Αλλά μπορώ να βλέπω τένις για 5 ώρες. Είναι τρελό."

Ο Ronaldo, ο οποίος οδήγησε σε δυο Μουντιάλ τη Βραζιλία (1994, 2002) και αναδείχθηκε νικητής της Χρυσής Μπάλας επίσης δυο φορές (1997, 2002), βρεβεύτηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση και έλαβε το βραβείο από τη συμπατριώτισσά του, Victoria Barros.

Απέδειξε την αγάπη του για το άθλημα, προσφέροντας 30.000 ευρώ στη δημοπρασία που έγινε, για να αγοράσει την υπογεγραμμένη ρακέτα της Coco Gauff, με την οποία κέρδισε το US Open το 2023.

Ο Ronaldo έχει καλές σχέσεις με τον Patrick Mouratoglou και έχει προπονηθεί στην ακαδημία του με τον ίδιο τον διεθνούς φήμης προπονητή.

"Προπονούμαι 3 φορές την εβδομάδα. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός, θέλω κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Αλλά το backhand μου... Θεέ μου! Νομίζω είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να φτιάξει ούτε ο Patrick (γέλια)!" είπε ακόμα ο Ronaldo.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots