ATP
Τέλος συνεργασίας για Mouratoglou και Rune

 
Τέλος συνεργασίας για Mouratoglou και Rune
tn team Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 - 17:44

Η συνεργασία του Patrick Mouratoglou με τον Holger Rune ολοκληρώθηκε, όπως ανακοίνωσε και ο Γάλλος προπονητής μέσα από τις σελίδες του στα social media.

Ο Mouratoglou με τον Rune είχαν ξεκινήσει μια προσωρινή συνεργασία, μετά και τον προσωρινό αποκλεισμό της Simona Halep, με την οποία συνεργαζόταν ο Γάλλος προπονητής, για λόγους ντόπινγκ.

Αρχικά μάλιστα ήταν να διαρκέσει 3 μήνες, τελικά όμως διήρκησε 6 μήνες. Σ' αυτό το 6μηνο ο Rune κατέκτησε τον πρώτο του μεγάλο τίτλο στο Masters του Bercy στο Παρίσι, ενώ μπήκε και στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης για 1η φορά.

Φυσικά, ο 19χρονος Δανός δεν θα σταματήσει να προπονείται στην ακαδημία και να δέχεται τις συμβουλές του Mouratoglou, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

"Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια στην ομάδα Patrick, ήταν μάθημα για μένα σε πολλά επίπεδα, εντός και εκτός γηπέδου. Θα πάρω μαζί μου τις συμβουλές σου και θα σε δω σύντομα στην ακαδημία", έγραψε στη σχετική του δημοσίευση ο Rune.

"Holger, ολοκληρώσαμε με επιτυχία την αποστολή μας και είχαμε 6 απίθανους μήνες. Ήταν τιμή μου που μοιράστηκα αυτό το ταξίδι μαζί σου. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σου το έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστό. Παραμένω μεγάλος θαυμαστής σου και θα τα λέμε ως μέλος της ευρύτερης οικογένειας της Ακαδημίας", είπε ο Mouratoglou.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por THE COACH (@patrickmouratoglou)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots