ATP
Alcaraz: "O Rune κάνει το περισσότερο trash talk" (vid)

 
Alcaraz: "O Rune κάνει το περισσότερο trash talk" (vid)
© ATP Tour
tn team Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 11:30

O Carlos Alcaraz έδωσε μερικές γρήγορες απαντήσεις σε ένα διασκεδαστικό βίντεο που έκανε με την ΑΤΡ και δεν δίστασε να κατονομάσει τον Holger Rune, στην ερώτηση για το ποιος κάνει το περισσότερο trash talk. Ξεχώρισε ακόμα το forehand του Στέφανου Τσιτσιπά ως το καλύτερο στο tour, ενώ "έχρισε" GOAT τον Novak Djokovic.

"Rune! Συγγνώμη, αλλά είναι το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό", απάντησε ο Alcaraz, στην ερώτηση για το ποιος κάνει το περισσότερο trash talk, ποιος δηλαδή χρησιμοποιεί αυτή την τακτική να χλευάσει λεκτικά τον αντίπαλο στους αγώνες.

Στο διασκεδαστικό βίντεο που έκανε για την ΑΤΡ, στο οποίο απάντησε σε διάφορες τέτοιες γρήγορες ερωτήσεις, ο Alcaraz είπε επίσης ότι ο Frances Tiafoe είναι ο πιο αστείος αλλά και ο πιο "φωνακλάς" στα αποδυτήρια, καθώς κι ότι ο Τσιτσιπάς έχει το καλύτερο forehand στο tour αυτή τη στιγμή.

Τέλος, στο ζήτημα του "GOAT", αν και είπε πρώτα τον Djokovic, συνέχισε αρκετά διπλωματικά, λέγοντας πως ο Σέρβος είναι σίγουρα ο κορυφαίος αν μιλάμε για αριθμούς, αλλά ανέφερε και τα ονόματα των Roger Federer και Rafael Nadal.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots