ATP
Με Berrettini o Τσιτσιπάς στα ημιτελικά (vid)

 
Με Berrettini o Τσιτσιπάς στα ημιτελικά (vid)
© Fabian Meierhans / EFG Swiss Open Gstaad
tn team Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 - 20:53

O Matteo Berrettini πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Gstaad και θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά αύριο.

Μετά από ένα πολύ κλειστό ματς, ο Berrettini επικράτησε του Felix Auger-Aliassime με 7-6 (7), 7-6 (2) και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Swiss Open Gstaad.

Ήταν πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, με τους δυο παίκτες να έχουν αμφότεροι ευκαιρίες για break μαζεμένες. Ο Auger-Aliassime έσωσε συγκεκριμένα 4 break points στο 5ο game του 1ου σετ και έκανε το 3-2, ενώ στο αμέσως επόμενο ο Berrettini επέστρεψε από το 0-40 και ισοφάρισε σε 3-3, σβήνοντας και αυτός 3 break points.

Μετά απ' αυτό δεν υπήρξε κανένα άλλο break point σε όλο το ματς. Στο πρώτο tie-break o Berrettini χρειάστηκε το 3ο του set point και επικράτησε με 9-7, ενώ στο δεύτερο ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για τον Ιταλό, που πήρε τους 5 πρώτους πόντους και τελικά επιβλήθηκε με 7-2.

Ο ημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Berrettini θα αρχίσει στις 14:30 ώρα Ελλάδας το Σάββατο (20/07). Θα είναι η 4η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Στέφανο να έχει κερδίσει και τις 3 προηγούμενες (4-0 αν συμπεριλάβουμε και προκριματικά).

Τα highlights των προημιτελικών:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots