Τσιτσιπάς για Badosa: "Αγχώνομαι όταν τη βλέπω να παίζει"

 
Τσιτσιπάς για Badosa: "Αγχώνομαι όταν τη βλέπω να παίζει"
tn team Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 - 11:32

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στο γιατί σπανίως τον βλέπουμε στο γήπεδο στους αγώνες της συντρόφου του, Paula Badosa.

Η αλήθεια είναι πως λίγες φορές έχουμε δει τον Τσιτσιπά σε αγώνες της Badosa, ενώ και οι εμφανίσεις της Ισπανίδας έχουν αραιώσει, με το ζευγάρι να έχει ξεκαθαρίσει πως μετά το reunion που έκαναν, θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους πιο ιδιωτική απ' ότι πριν.

Ο Τσιτσιπάς παραχώρησε μια συνέντευξη στην ελβετική εφημερίδα "20 Minuten" κατά την παραμονή του στο Gstaad και ρωτήθηκε γι' αυτό το ζήτημα, εξηγώντας πως όσον αφορά το τένις, προσπαθεί να είναι ο καθένας όσο πιο αφοσιωμένος γίνεται στη δουλειά του. Δεν έκρυψε ωστόσο και τον άλλον λόγο που αποφεύγει να βλέπει τους αγώνες της αγαπημένης του, που είναι το άγχος. 

Αναλυτικά όλα όσα είπε: "Κάποιες φορές όταν παίζει, εγώ μπορεί να έχω ρεπό, αλλά πρέπει να προπονηθώ και να επιστρέψω στην ρουτίνα μου. Κάποιες φορές είναι δύσκολο και απορροφά όλη την ενέργειά μου να πάω σε ένα από τα υπόλοιπα γήπεδα για να την δω να παίζει, όπου στο μεταξύ μπορεί να περιμένουν εκατοντάδες φαν για ένα αυτόγραφο. Επιπλέον, είμαι και άνθρωπος που αγχώνεται όταν την παρακολουθώ να παίζει τένις.

Αυτή ήταν μια συμφωνία που κάναμε. Αν θέλει να έρθει να με δει να παίζω, είναι ελεύθερη να το κάνει. Αλλά το καλύτερο θα είναι να είμαστε ο καθένας συγκεντρωμένος στο τένις του και στις προπονήσεις μας. Μακριά από τα γήπεδα, μπορούμε να περνάμε πολύ χρόνο μαζί."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots