Δεν προλαβαίνει το Παρίσι ο Hurkacz, εκτός και η Vondrousova

 
Δεν προλαβαίνει το Παρίσι ο Hurkacz, εκτός και η Vondrousova
© Roland Garros / FFT
tennisnews team Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 - 22:02

Ο Hubert Hurkacz έκανε αγώνα δρόμου τις τελευταίες μέρες, δεν θα προλάβει όμως τελικά και απέσυρε σήμερα τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Εκτός μένει και η "αργυρή" στο Τόκιο, Marketa Vondrousova.

Ο Hurkacz, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο μόλις λίγες ημέρες πριν, είχε ανακοινώσει ότι θα προσπαθήσει να είναι στο Παρίσι, αλλά θα αγωνιστεί με την προϋπόθεση να είναι σε θέση να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Είχε σκοπό επίσης να παίξει σε όλα τα ταμπλό, στο μονό, στο διπλό και στο μεικτό διπλό, όπου πιθανότατα θα είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για μετάλλιο, με συμπαίκτρια την Iga Swiatek.

Τελικά ο Πολωνός δεν βγήκε νικητής σ' αυτή την κούρσα και ανακοίνωσε σήμερα πως δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Παρίσι.

Στο μεταξύ, τη συμμετοχή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες απέσυρε και η Marketa Vondrousova, η οποία ήταν φιναλίστ στους προηγούμενους Ολυμπιακούς στο Τόκιο (έχασε το χρυσό από την Belinda Bencic).

Η Vondrousova, η οποία θα έπαιζε και στο διπλό με την Karolina Muchova, είπε ότι περίμενε έως την τελευταία στιγμή, τελικά όμως δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό της στο χέρι και ακόμα δεν μπορεί να προπονηθεί, συνεπώς θα είναι αδύνατο να αγωνιστεί, ακόμα και αν αφοσιωνόταν μόνο στο διπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots