Δεν τα κατάφεραν στο μικτό Μαρία και Στέφανος (vid)

 
Δεν τα κατάφεραν στο μικτό Μαρία και Στέφανος (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 22:23

Το έργο τους ήταν πολύ δύσκολο απέναντι στους σπεσιαλίστες των διπλών Demi Schuurs και Wesley Koolhof και η Μαρία Σάκκαρη με τον Στέφανο Τσιτσιπά δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στην πορεία τους στο μικτό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το ολλανδικό δίδυμο, που αποτελείται από δυο πολύ έμπειρους σπεσιαλίστες των διπλών, πήρε τη νίκη με 6-4, 7-6 (3) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του μικτού στο Παρίσι.

H Schuurs και ο Koolhof εκμεταλλεύτηκαν το γρήγορο break που πέτυχαν, πέρασαν μπροστά με 3-1 στο 1ο σετ και έκτοτε δεν έχασαν τον έλεγχο, για να το κατακτήσουν με 6-4.

 

Στο 2ο σετ το ελληνικό δίδυμο παρουσίασε σημαντική βελτίωση, με τη Μαρία και τον Στέφανο να μη δίνουν αυτή τη φορά κανένα break, αλλά να μην μπορούν να βρουν και την ευκαιρία να απειλήσουν το αντίπαλο σερβίς.

Τελικά το 2ο σετ κρίθηκε στο tie-break, όπου η ολλανδική ομάδα ήταν καλύτερη και επικράτησε με 7-3, για να ολοκληρώσει το ματς.

Στα προημιτελικά του μικτού, Schuurs και Koolhof θα αντιμετωπίσουν μια επίσης πολύ έμπειρη ομάδα, τους Ιταλούς Sara Errani και Andrea Vavassori.

Όσο για την ελληνική αποστολή, μένει ενεργή σε 3 ταμπλό από δω και πέρα, με τη μεγάλη ελπίδα φυσικά να είναι τα μονά.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς κέρδισε πολύ εύκολα σήμερα τον Daniel Evans με 6-1, 6-2 και θα παίξει στον 3ο γύρο με τον Sebastian Baez, την Τετάρτη.

Η Σάκκαρη πέρασε εξίσου εύκολα το εμπόδιο της Yue Yuan με 6-2, 6-1 και θα αντιμετωπίσει αύριο Τρίτη την Marta Kostyuk για τον 3ο γύρο.

Επίσης θα παίξει και στο διπλό με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, στον 1ο γύρο, ενάντια στις Αμερικανίδες Danielle Collins και Desirae Krawczyk.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots