Καλές εμφανίσεις στην Ισλανδία για Μάλλιο και Μακράκη

 
Καλές εμφανίσεις στην Ισλανδία για Μάλλιο και Μακράκη
tn team Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:16

Ο Φίλιππος Μάλλιος και η Μόνικα Μακράκη πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις στο Kópavogur της Ισλανδίας και στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe, Kópavogur Open.

Ο Μάλλιος μπήκε στο κυρίως ταμπλό ως qualifier, παρότι τελικά δεν χρειάστηκε να παίξει αγώνα προκριματικών, για να κερδίσει εκεί τον Ιταλό Federico Giordano με 6-4, 6-4 και να μπει στη φάση των "16" της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας στα 16άρια της Tennis Europe.

Εκεί έδωσε έναν δυνατό αγώνα με τον Ισπανό Ramon Talin Maiz, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 6-2, 7-6 (6).

Στο διπλό, ο Μάλλιος έπαιξε μαζί με τον Γερμανό Richard Guth, γνωρίζοντας την ήττα στον 1ο γύρο από τους Λιθουανούς Arnas Viktoravicius και Herkus Zykus με 6-3, 6-2.

Στο Kópavogur της Ισλανδίας αγωνίστηκε και η Μόνικα Μακράκη, η οποία πέρασε με bye στον 2ο γύρο του μονού, αλλά εκεί ηττήθηκε από τη Λιθουανή Roneta Kacinskaite, Νο.7 στο ταμπλό, με 6-0, 7-5.

Συμμετείχε στη συνέχεια και στο bonus draw, όπου κατέλαβε τη 2η θέση. Συγκεκριμένα, απέκλεισε την Εσθονή Kimberly Marie Kaldre με 6-4, 6-1 και μπήκε στον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Ολλανδή Stephanie Blaauwwijk με 6-2, 6-0.

Στο διπλό η Μακράκη έπαιξε μαζί με την Ισπανίδα Blanca Talin Maiz, με την οποία ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από την Ισλανδή Garima Nitinkumar Kalugade και την Εσθονή Amelia Maljugina με 6-0, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots