Και πάλι τελικός για Ted!

 
Θοδωρής Αγγελίνος
Θοδωρής Αγγελίνος © tennisnews.gr
tennisnews team Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013 - 14:50

O Θοδωρής Αγγελίνος κατάφερε να πάρει την πρόκριση για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στον τελικό του Μαραθώνα επικρατώντας με 6-3, 6-1 του Ιταλού, Νο3 του ταμπλό Claudio Grassi. O Έλληνας πρωταθλητής θα διεκδικήσει αύριο Κυριακή (13/10) τον 3ο τίτλο του για το 2013 και 2ο επί ελληνικού εδάφους επί του Βρετανού Richard Gabb.

O Αγγελίνος είχε εύκολο απόγευμα στον 2ο ημιτελικό του 3ου και τελευταίου τουρνουά της σειράς "2nd Marathon Futures" που διεξάγονται στον Μαραθώνα. Ο 29χρονος Ted δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ιταλό Grassi και σχεδόν ξεκούραστος θα διεκδικήσει ακόμη 18 πολύτιμους πόντους που δίνει η κατάκτηση του τίτλου στο συγκεκριμένο επίπεδο, στην προσπάθειά του να σκαρφαλώσει όσο περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, πριν συνεχίσει την καταπληκτική προσπάθεια που κάνει φέτος σε μεγαλύτερα τουρνουά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού η αποτελεσματικότητα του Θοδωρή στους κρίσιμους πόντους με τον Έλληνα αθλητή να σώζει και τα 7 break points του αντιπάλου του.

Για να το καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Richard Gabb, τον οποίο είχε κερδίσει πριν μία εβδομάδα στα ημιτελικά με 6-1, 1-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots