Να περάσει ο επόμενος (vid)

 
Να περάσει ο επόμενος (vid)
© USTA
tennisnews team Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 22:41

Ο Jannik Sinner μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρησή του με τον Christopher O'Connell και προκρίθηκε εύκολα στον 4ο γύρο του US Open, με ένα αρκετά ανοιχτό ταμπλό να βρίσκεται στη διάθεσή του.

Μετά και τους αποκλεισμούς των Carlos Alcaraz και Novak Djokovic, η ευκαιρία για 2ο Grand Slam μέσα στη σεζόν είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλη για τον Jannik Sinner, που έκανε το καθήκον του σήμερα στο Arthur Ashe, συντρίβοντας τον Christopher O'Connell με 6-1, 6-4, 6-2 σε λιγότερο από 2 ώρες.

Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξη έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με 46 winners και μόλις 22 αβίαστα λάθη, μην αφήνοντας έτσι το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του.

Στον 4ο γύρο του US Open, όπου θα βρεθεί για 4η διαδοχική χρονιά, ο Sinner θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Tommy Paul και Gabriel Diallo.

Στο μεταξύ, στη φάση των "16" προκρίθηκε και ο Tomas Machac, που διέλυσε τον David Goffin με 6-3, 6-1, 6-2. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Jack Draper, που με τη σειρά του επιβλήθηκε του Botic Van De Zandschulp με 6-3, 6-4, 6-2. Θυμίζουμε πως ο Van De Zandschulp απέκλεισε τον Alcaraz στον 2ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots