Τίτλος στη Χαλκίδα για τον Χαιρόπουλο

 
Τίτλος στη Χαλκίδα για τον Χαιρόπουλο
tn team Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 18:36

Ο Θάνος Χαιρόπουλος κέρδισε τον Γιάννη Μοτσάκο στον τελικό του Chalkida Cup και αναδείχθηκε πρωταθλητής στο τουρνουά της Tennis Europe. Ήταν και φιναλίστ στο διπλό, μαζί με τον Κωνσταντίνο Δημητρίου Ζώτο.

Σε έναν πολύ ωραίο και κλειστό τελικό, ο Χαιρόπουλος επικράτησε του Μοτσάκου με 7-5, 6-4 και κατέκτησε τον τίτλο στο 14άρι τουρνουά (Category 3, Tennis Europe) που φιλοξενήθηκε στον Ο.Α. Χαλκίδας.

Είχε μια φανταστική εβδομάδα στη Χαλκίδα ο Χαιρόπουλος, ο οποίος δεν έχασε ούτε ένα σετ σε όλο το τουρνουά. Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye, κέρδισε τον Πέτρο Γεωργακάκο με 6-0, 6-1. Στη φάση των "16" απέκλεισε τον Θάνο Ξηροτάγαρο με 6-3, 6-2, ενώ στα προημιτελικά κέρδισε τον Kyle Wan με 6-2, 7-5 και στα ημιτελικά τον Rocco Bellamy, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Κέρδισε τον 2ο τίτλο της καριέρας του σε τουρνουά της Tennis Europe, μετά το διπλό της Αρχαίας Ολυμπίας, και 1ο στο μονό.

Στο διπλό αυτή την εβδομάδα ήταν φιναλίστ μαζί με τον Κωνσταντίνο Δημητρίου Ζώτο, καθώς ηττήθηκαν στον σημερινό τελικό από τους Samuel Riley και Kyle Wan με 6-1, 6-4.

Στα κορίτσια, η Κωνσταντίνα Βολονάκη ήταν φιναλίστ σε μονό και διπλό, ενώ στο διπλό νικήτριες αναδείχθηκαν οι Αγγελίνα Γκλαβά και Δανάη Μαργαρίτη.

Όλα τα τελικά αποτελέσματα του Chalkida Cup εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots