Φιναλίστ ο Παγώνης στο τουρνουά του Koblenz

 
Φιναλίστ ο Παγώνης στο τουρνουά του Koblenz
tn team Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 17:17

Μετά τον τελικό στο διπλό με τον Θάνο Χαιρόπουλο, ο Ραφαήλ Παγώνης ήταν φιναλίστ και στο μονό του δυνατού τουρνουά του Koblenz στη Γερμανία, καθώς ηττήθηκε μετά από έναν ωραίο τελικό από τον Timur Gordeev.

Οι δυο παίκτες έδωσαν μεγάλη μάχη και ήταν δίκαια αυτοί που πάλεψαν για τον τίτλο, με τον Ρώσο αθλητή να πανηγυρίζει στο τέλος τη νίκη με 4-6, 6-2, 6-4 και να κερδίζει τον τίτλο στο Koblenz Junior Open.

Ο Παγώνης ολοκλήρωσε την εβδομάδα του στο Koblenz της Γερμανίας και το χωμάτινο τουρνουά της 2ης κατηγορίας στα 14άρια της Tennis Europe με 4 νίκες στα μονά, όπου απέκλεισε τον Γάλλο Hugo Bernachot με 6-0, 6-2, τον Γερμανό Valentin Henss με 6-0, 6-0, τον Τσέχο Simon Janousek με 6-4, 6-2 και τον Γερμανό Lorenzo Rauner (Nο.4 ταμπλό) με 5-7, 6-3, 6-0, για να φτάσει έως τον τελικό.

Θυμίζουμε πως έπαιξε και στον τελικό του διπλού, μαζί με τον άλλον Έλληνα που αγωνίστηκε στο Koblenz αυτή την εβδομάδα, τον Θάνο Χαιρόπουλο. Τα δυο ελληνόπουλα κέρδισαν τους Γερμανούς Leif Leukel και Finn Wolter με 6-2, 6-2, τους επίσης Γερμανούς Johannes Bauer και Jamie Beyer με 6-2, 6-3, καθώς και τον Γερμανό Louis Golz και τον Κροάτη Franko Mavracic με 6-1, 6-3. Σε έναν πολύ κλειστό τελικό, είχαν ηττηθεί από τους Γερμανούς Jesse Jamor Gehrke και Miko Koeppen με 7-6 (5), 7-6 (6).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots