Παγκόσμιο Κύπελλο Αγοριών U14: Ήττα της Ελλάδας από την Κορέα

 
Παγκόσμιο Κύπελλο Αγοριών U14: Ήττα της Ελλάδας από την Κορέα
tn team Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 - 18:29

Η Εθνική μας ομάδα στην κατηγορία U14, μετά την επιτυχία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον περασμένο μήνα, έδωσε σήμερα τη 1η της αναμέτρηση στη τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ITF στη Τσεχία, γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα της Κορέας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με αρχηγό τον Νίκο Αλεξίου όπου αποτελείται από τους Ραφαήλ Παγώνη, Αλέξανδρο Αυγέρη και Γιάννη Μοτσάκο, κληρώθηκε και θα αντιμετωπίσει στο Group D το Νο.2 του ταμπλό Ισπανία, τη Νο.7 του ταμπλό Κορέα και την Ινδία.

Σήμερα έπεσε στη μάχη κόντρα στη Κορέα.

O Αλέξανδρος Αυγέρης άνοιξε την αυλαία για την εθνική μας αντιμετωπίζοντας τον Junseo Jang. Η μάχη ήταν κλειστή, ωστόσο ο Κορεάτης τενίστας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-6, 3-6, 6-3 και να σημειώσει τη 1η νίκη για τη χώρα του.

Σε παρόμοιο ύφος κυμάνθηκε και ο 2ος αγώνας της σειράς, με τον Ραφαήλ Παγώνη να πέφτει στη μάχη και να αντιμετωπίζει τον Dongjae Kim. Ο νεαρός τενίστας από την Κορέα στο τέλος κατάφερε να επικρατήσει με 6-4, 5-7, 6-3 και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στη σειρά σε 2-0.

Στα διπλά αγωνίθστηκαν για την εθνική μας ο Παγώνης και τον Αυγέρη απέναντι στους Jang και Kim, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 6-2 και διαμορφόντας το τελικό σκορ σε 3-0 υπερ της Κορέας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots