Kilkis Cup: Ολοκληρώθηκαν τα ημιτελικά

 
Kilkis Cup: Ολοκληρώθηκαν τα ημιτελικά
tn team Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 - 16:35

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ημιτελική φάση στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στο Κιλκίς, με τις Λυδία Παναγιωτίδου και Αντωνία Αναστασία Παπαγαπητού στα κορίτσια και τους Βαγγέλη Βάλσαμο και Evan Βασιλειάδη στα αγόρια, να μπαίνουν στους τελικούς των μονών.

Η Λυδία Παναγιωτίδου οδεύει ακάθεκτη προς έναν ακόμα τίτλο στο τουρνουά 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, καθώς κέρδισε στον σημερινό ημιτελικό τη Χαρά Ζήνα με 6-1, 6-1 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Εκεί θα συναντήσει την Αντωνία Αναστασία Παπαγαπητού, που κέρδισε μετά από μεγάλη μάχη τη Δήμητρα Κουμουτσέα στον άλλον ημιτελικό, με 2-6, 6-4, 6-4.

Παναγιωτίδου και Παπαγαπητού θα δώσουν μάχη και στον τελικό του διπλού, όπου επίσης θα βρεθούν αντιμέτωπες. Η Παναγιωτίδου μαζί με τη Χριστίνα Αμουργιανού απέκλεισαν σήμερα στα ημιτελικά τις Μαρία Ιωάννου και Μέριλιν Σεραφίδου με 6-1, 6-2. Στον άλλον ημιτελικού, Παπαγαπητού και Ζήνα κέρδισαν τις Αθανασία Τσακίρη και Αντιγόνη Τσούγκα με 6-2, 7-5.

Στα αγόρια, ο Βαγγέλης Βάλσαμος έκανε την ανατροπή απέναντι στον Δημήτρη Μελίσσογλου με 6-7, 6-1, 6-0 και προκρίθηκε στον τελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ελληνοαυστραλό Evan Βασιλειάδη, που στον άλλον ημιτελικό κέρδισε τον Ραφαήλ Γακόπουλο με 6-3, 6-1.

Στο διπλό, Βάλσαμος και Γακόπουλος παίζουν μαζί και προκρίθηκαν στον τελικό, μετά και τη νίκη τους με 7-5, 6-0 επί των Βασίλη Λυκουρέση και Γιάννη Μοτσάκου. Στον τελικό προκρίθηκαν και οι Αλέξανδρος Νούλας και Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, που επικράτησαν σήμερα των Κύπριων Μηνά Παναγίδη και Πέτρο Πάρσον με 6-3, 4-6, 10-5.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots