ATP
Alcaraz για Nadal: "Ήταν κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσω"

 
Alcaraz για Nadal: "Ήταν κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσω"
© ITF Tennis
tn team Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 - 11:05

Για τη μοναδική εμπειρία του να παίξει στην ίδια μεριά του court με τον Rafael Nadal μίλησε ο Carlos Alcaraz, που μοιράστηκε τις εντυπώσεις του.

"Ήταν σπουδαία εμπειρία. Μίλησα με τον Rafa και εκτός γηπέδου, γνωριστήκαμε καλύτερα. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία να παίξουμε διπλά μαζί, ήταν θαυμάσιο. Σίγουρα ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Έμαθα πολλά μιλώντας μαζί του. Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλό διπλό, παρόλο που δεν είμαι συνηθισμένος να παίζω διπλό", είπε ο Alcaraz, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα για το Masters του Σινσινάτι.

"Στο τέλος ήταν λίγο απογοητευτικό, επειδή πιστεύαμε πως μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι. Και προφανώς, εγώ προσωπικά, έκανα ένα όνειρό μου πραγματικότητα, έπαιξα διπλό πλάι στον Rafa", πρόσθεσε ο 21χρονος Ισπανός, ο οποίος ήταν αργυρός Ολυμπιονίκης στο μονό στο Παρίσι.

Όσο για το τι έμαθε από τον Rafa σ' αυτό το διάστημα, είπε: "Με έμαθε να χειρίζομαι δύσκολες καταστάσεις. Για παράδειγμα, όταν χάναμε παρέμενε θετικός, μου έλεγε πως θα ένιωθαν την πίεση και απλά έπρεπε να βάλουμε κάποιες μπάλες μέσα και να τους δυσκολέψουμε. Κάποια πράγματα που είναι πολύ δύσκολα να τα δεις, εκείνος τα εντόπιζε πολύ καθαρά και μου έλεγε και εκτός γηπέδου πως να προετοιμάζομαι σε δύσκολες καταστάσεις στα ματς. Ήταν ένα masterclass."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots