Παγκόσμιο Κύπελλο Αγοριών U14: Πέτυχε τη 1η νίκη η Ελλάδα

 
Παγκόσμιο Κύπελλο Αγοριών U14: Πέτυχε τη 1η νίκη η Ελλάδα
tn team Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 - 17:36

Στον τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων, η Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αγοριών U14, σημείωσε τη 1η της νίκη, σε βάρος της ομάδας της Ινδίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με αρχηγό τον Νίκο Αλεξίου θα κατάφερε να πάρει τη 1η της νίκη στους ομίλους, απέναντι στην Ινδία, με συνολικό σκορ στο tie, 2-1.

Στον 1ο αγώνα -έπεσε στη μάχη για 1η φορά στο τουρνουά- ο Γιάννης Μοτσάκος, ο οποίος αντιμετώπισε τον Meer Fazal Ali, τον οποίο και κέρδισε με 6-1, 6-4. Αυτή ήταν και η 1η νίκη για την ομάδα μας στη διοργάνωση της Τσεχίας.

Στη συνέχεια μπήκε στο γήπεδο ο Αλέξανδρος Αυγέρης, όπου παρά την προσπάθεια του ηττήθηκε από τον Katakam Hruthik με 6-4, 6-4, και η Ινδία ισοφάρισε σε 1-1, στέλνοντας τη σειρά στη μάχη των διπλών.

Εκεί, Μοτσάκος και Παγώνης συνεργάστηκαν και κέρδισαν με ανατροπή τους Ali Meer και Katakam με 4-6, 7-5 [10-3], και με αυτό τον τρόπο η ομάδας μας πέτυχε τη 1η της νίκη σε tie στο παγκόσμιο κύπελλο.

Πλέον η Ελλάδα θα διεκδικήσει μια θέση από την 9η έως και την 16η στο νέο ταμπλό που θα προκύψει από το πέρας της σημερινής μέρας και στο οποίο θα αγωνιστεί αύριο αρχής γενομένης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots