ATP
Ήττα για τους Rune και Τσιτσιπά στο διπλό του Σινσινάτι

 
Ήττα για τους Rune και Τσιτσιπά στο διπλό του Σινσινάτι
tennisnews team Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 1:48

Οι Holger Rune και Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκαν με σετ και με break, δεν ολοκλήρωσαν όμως τη δουλειά και ηττήθηκαν από τους Mackenzie McDonald και Alex Michelsen στον 1ο γύρο του διπλού του Cincinnati Open.

Σε ένα κλειστό παιχνίδι, οι Αμερικανοί McDonald και Michelsen πήραν τη νίκη επί των Rune και Τσιτσιπά με 3-6, 6-3, 10-5.

Οι Rune και Τσιτσιπάς, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί ξανά για το διπλό του Σινσινάτι το 2022 και μάλιστα είχαν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, δέχτηκαν γρήγορο break και έμειναν πίσω με 0-2, όμως κέρδισαν τα 6 από τα 7 επόμενα games κι έτσι κατέκτησαν το 1ο σετ με 6-3.

Συνέχισαν το ίδιο δυνατά, έφτασαν στα 8/9 κερδισμένα games και πήραν ένα προβάδισμα με σετ και με break στο 6-3, 2-0, δεν κατάφεραν όμως να το αξιοποιήσουν και να ολοκληρώσουν την πρόκριση.

Οι McDonald και Michelsen πέρασαν στην αντεπίθεση και δημιούργησαν εκείνοι ένα δικό τους σερί, κερδίζοντας τα 6 από τα 7 επόμενα games, για να κατακτήσουν το 2ο σετ με 6-3.

Στο match tie-break οι δυο ομάδες ήταν κοντά έως το 6-5, αλλά οι McDonald και Michelsen πήραν τους 4 τελευταίους πόντους του αγώνα και ολοκλήρωσαν μια μεγάλη ανατροπή.

Στον 2ο γύρο του Cincinnati Open, οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς Max Purcell και Jordan Thompson, Νο.8 στο ταμπλό.

Τσιτσιπάς και Rune θα συνεχίσουν στο 1000άρι του Σινσινάτι, αφού και οι δυο προκρίθηκαν στο μονό νωρίτερα σήμερα. Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Jan-Lennard Struff με 4-6, 6-4, 6-3 και θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Jack Draper. O Rune με τη σειρά του απέκλεισε τον Matteo Berrettini με 2-6, 6-1, 6-4 και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Nuno Borges.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots