ATP
Πέρασε το πρώτο εμπόδιο ο Sinner (vid)

 
Πέρασε το πρώτο εμπόδιο ο Sinner (vid)
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 - 22:30

O Jannik Sinner ξεπέρασε το πρώτο του εμπόδιο στο Σινσινάτι και έγινε ο πρώτος παίκτης που προκρίθηκε στον 3ο γύρο. Στον 2ο γύρο μπήκαν οι Felix Auger-Aliassime και Holger Rune.

Ο Sinner δεν είχε εύκολη αποστολή στην πρεμιέρα του στο Cincinnati Open, καθώς αντιμετώπισε τον νεαρό Αμερικανό, Alex Michelsen, που ξεκίνησε την προσπάθειά του από τα προκριματικά.

Μετά από 2 κλειστά σετ και σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες, ο κορυφαίος παίκτης της παγκόσμιας κατάταξης πήρε τη νίκη με 6-4, 7-5 και ταυτόχρονα την πρόκριση για τον 3ο γύρο του τουρνουά.

Ο Sinner ήρθε αντιμέτωπος 8 φορές με break point, αλλά όλες ανταποκρίθηκε με επιτυχία και προστάτευσε το σερβίς του. Έκανε ένα break στο ξεκίνημα του ματς και άλλο ένα στο τέλος, για να πάρει μια straight sets νίκη.

Στη φάση των "16" του Σινσινάτι, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Sebastian Baez και Jordan Thompson.

Στο μεταξύ, στον 2ο γύρο μπήκε ο Holger Rune, που επέστρεψε από σετ πίσω και επικράτησε του Matteo Berrettini με 2-6, 6-1, 6-4. Επόμενος αντίπαλος για τον Rune θα είναι ο qualifier Nuno Borges, που κέρδισε με τη σειρά του τον Adrian Mannarino, με 6-4, 3-6, 6-1.

Στον 2ο γύρο μπήκε και ο Felix Auger-Aliassime, ο οποίος κέρδισε τον Aleksandar Kovacevic με 6-3, 6-1. Ο Auger-Aliassime θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Casper Ruud στο τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots