Φιναλίστ Χαιρόπουλος και Παγώνης στο Koblenz

 
O Timur Gordeev, o Ραφαήλ Παγώνης και ο Θάνος Χαιρόπουλος
O Timur Gordeev, o Ραφαήλ Παγώνης και ο Θάνος Χαιρόπουλος
tn team Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 - 21:38

Ο Θάνος Χαιρόπουλος και ο Ραφαήλ Παγώνης αγωνίστηκαν στον τελικό του Koblenz Junior Open στη Γερμανία.

Φιναλίστ ήταν οι Χαιρόπουλος και Παγώνης στο Koblenz της Γερμανίας, όπου έφτασαν πολύ κοντά στον τίτλο, αλλά ηττήθηκαν σε έναν πολύ κλειστό τελικό από τους Γερμανούς Jesse Jamor Gehrke και Miko Koeppen με 7-6 (5), 7-6 (6).

Οι Χαιρόπουλος και Παγώνης πέτυχαν 3 νίκες στο τουρνουά 2ης κατηγορίας U14 του Koblenz. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τους Leif Leukel και Finn Wolter με 6-2, 6-2, στα προημιτελικά τους Johannes Bauer και Jamie Beyer με 6-2, 6-3 και στα ημιτελικά τους Louis Golz και Franko Mavracic με 6-1, 6-3.

Για τον Χαιρόπουλο, ήταν η 3η πρόκριση σε τελικό Tennis Europe διοργάνωσης, μετά τους δυο τελικούς που έπαιξε νωρίτερα φέτος εντός Ελλάδας, στο Ηράκλειο, όπου ήταν φιναλίστ ξανά μαζί με τον Παγώνη, καθώς και στην Αρχαία Ολυμπία, όπου κατέκτησε τον τίτλο μαζί με τον Κωνσταντίνο Δημητρίου Ζωτό.

Για τον Παγώνη ήταν ο 5ος τελικός στα διπλά για φέτος, με τον αθλητή του Ο.Α. Γλυφάδας να μετράει 6 τίτλους στα μονά και 2 στα διπλά σ' αυτή τη σεζόν, ενώ συνολικά στην καριέρα του και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες έχει 13 τίτλους στα μονά και 7 στα διπλά.

Διεκδικεί ακόμα έναν αυτή την εβδομάδα στο Koblenz, αφού συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο μονό, όπου μπήκε στα ημιτελικά.

Μέχρι τώρα έχει κερδίσει τον Γάλλο Hugo Bernachot με 6-0, 6-2, τον Γερμανό Valentin Henss με 6-0, 6-0 και τον Τσέχο Simon Janousek με 6-4, 6-2. Αύριο θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό, απέναντι στον Γερμανό Lorenzo Rauner, No.4 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots