Σε δυο ημιτελικούς ο Παγώνης στο δυνατό τουρνουά του Renningen

 
Σε δυο ημιτελικούς ο Παγώνης στο δυνατό τουρνουά του Renningen
tennisnews team Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 - 16:54

Ο Ραφαήλ Παγώνης έπαιξε σε δυο ημιτελικούς στο Jugend Cup του Renningen στη Γερμανία (Category 1, U14) αυτή την εβδομάδα.

Μια ακόμα καλή εβδομάδα είχε ο Ραφαήλ Παγώνης, ο οποίος αγωνίστηκε στο διεθνές τουρνουά της 1ης κατηγορίας της Tennis Europe στα 14άρια, που φιλοξενείται στο Renningen της Γερμανίας.

Πέτυχε 4 νίκες στο μονό του Jugend Cup, για να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά. Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Γερμανό Fabio Woerner με 6-3, 6-3, στον 2ο γύρο τον Δανό Nicholai H. Petersen με 6-1, 6-1, στον 3ο γύρο τον Γερμανό Benjamin Schmidt με 6-3, 6-4 και στα προημιτελικά τον Τούρκο Kerem Genc, με 6-2, 6-4. Με τον τελευταίο του αντίπαλο, βρίσκονται στην ίδια θέση, στο Νο.22 της Ευρώπης στα 14άρια.

Ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά του στα ημιτελικά, όπου έδωσε μεγάλη μάχη με τον Γερμανό Johann Nagel-Heyer, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.7 στην Ευρώπη στα 14άρια, αλλά ηττήθηκε τελικά με 6-1, 2-6, 6-3.

Και στο διπλό ο Παγώνης έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, παίζοντας μαζί με τον Ρώσο Petr Minakhin. Στον 2ο γύρο, όπου πέρασαν με bye, οι δυο αθλητές απέκλεισαν τους Γερμανούς Mathis Goetting και Silas Krummen με 6-2, 6-3.

Στα προημιτελικά απέκλεισαν δυο ακόμα Γερμανούς, τους Niklas Weinig και Fabio Woerner, με 6-1, 6-2. Στα ημιτελικά, τους σταμάτησαν οι Τσέχοι Tommy Patrik Luxa και Tobias Zapsky, Νο.5 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots