Μέχρι τα προημιτελικά στο Άουσμπουργκ η Βολονάκη

 
Μέχρι τα προημιτελικά στο Άουσμπουργκ η Βολονάκη
tn team Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 - 18:45

Η Κωνσταντίνα Βολονάκη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο δυνατό διεθνές τουρνουά του Άουσμπουργκ, Junior Bavarian Open, όπου συμμετείχε σε δυο προημιτελικούς.

Στο μονό η Βολονάκη ήταν στο Νο.4 του ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης και ηττήθηκε στα προημιτελικά των 14αριών από την Αυστραλή Musemma Cilek, με 6-3, 6-4.

Η Βολονάκη είχε μπει με bye στον 2ο γύρο, όπου κέρδισε την Ελληνοαυστραλή Ελένη Μακαντάση με 6-2, 6-2. Στη συνέχεια απέκλεισε για τον 3ο γύρο τη Γαλλίδα Lou Sciacaluga, Νο.14 στο ταμπλό, με 5-7, 6-2, 6-0.

Στο διπλό στα 14άρια, η Βολονάκη συνεργάστηκε με την Πορτογαλίδα Noa Freitas και έφτασε επίσης ως τα προημιτελικά, χάρη στη νίκη τους με 6-0, 6-0 επί των Nadzeya Henina και Patricia Ioana Irimies. Σήμερα ηττήθηκαν σε έναν πολύ κλειστό αγώνα από τις Πορτογαλίδες Beatriz Angelico και Margarida Monteiro, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-3, 7-6 (5).

Στο τουρνουά των 16αριών του Άουσμπουργκ, που είναι επίσης 2ης κατηγορίας Tennis Europe, αγωνίστηκε η αδερφή της Κωνσταντίνας, Βάλια Βολονάκη.

Στο μονό πέρασε με bye στον 2ο γύρο, όπου τη σταμάτησε η Tatjana Topic με 6-3, 6-1. Στο διπλό έπαιξε με την Καζάκα Medina Otepbergen, αλλά ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από δυο άλλες Καζάκες, τις Νο.2 του ταμπλό, Nailya Baimakhan και Kristina Kruchenko, με 6-0, 6-1.

Τέλος, στο Άουσμπουργκ βρέθηκε και ο Φίλιππος Μάλλιος, που ήταν όμως άτυχος αφού εγκατέλειψε στον αγώνα του 1ου γύρου με τον Γερμανό Max Oder ενώ είχε πάρει το 1ο σετ, στο 6-7 (6), 6-3, ενώ μετά απ' αυτό αποσύρθηκε και από το διπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots