Double και στο Κιλκίς η Παναγιωτίδου

 
Double και στο Κιλκίς η Παναγιωτίδου
tn team Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 - 16:46

Η Λυδία Παναγιωτίδου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στα ταμπλό των κοριτσιών στο Κιλκίς, καθώς κατέκτησε και τους δυο τίτλους στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe. Ήταν το 2ο διαδοχικό double μετά την Αρχαία Ολυμπία για την Ελληνίδα τενίστρια.

Το πρωί, η Παναγιωτίδου επικράτησε της Αντωνίας Αναστασίας Παπαγαπητού με 6-1, 6-0 και ολοκλήρωσε την πρώτη της αποστολή με επιτυχία, κατακτώντας τον τίτλο στο μονό.

Το μεσημέρι έπαιξε και στον τελικό του διπλού, όπου μαζί με τη Χριστίνα Αμουργιανού κέρδισαν τις Παπαγαπητού και Χαρά Ζήνα με 5-7, 6-3, 12-10 σε ένα συναρπαστικό ματς, για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Η Παναγιωτίδου, η οποία προσφάτως κατέκτησε και τους δυο τίτλους και στο τουρνουά της Αρχαίας Ολυμπίας, έφτασε τους 8 κερδισμένους τίτλους στη φετινή σεζόν (3 στο μονό και 5 στο διπλό), ενώ συνολικά στην καριέρα της έχει φτάσει τους 26 τίτλους σε Tennis Europe διοργανώσεις (9 στο μονό, 17 στο διπλό).

Σήμερα έγιναν και οι τελικοί των αγοριών, όπου ο Βαγγέλης Βάλσαμος κέρδισε και τους δυο, στο μονό με τον Evan Βασιλειάδη και στο διπλό αναδείχθηκε νικητής μαζί με τον Ραφαήλ Γακόπουλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε όλα τα ταμπλό

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots