Πήρε την 3η θέση στη Ρόδο η Εθνική κοριτσιών U16

 
Πήρε την 3η θέση στη Ρόδο η Εθνική κοριτσιών U16
tn team Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 - 22:24

Η Εθνική μας ομάδα στα 16άρια των κοριτσιών πήρε την 3η θέση στο προκριματικό τουρνουά των European Summer Cups που φιλοξενήθηκε με επιτυχία στη Ρόδο.

Η Ελλάδα επικράτησε σήμερα της Κύπρου με 2-1 και τερμάτισε στην 3η θέση του προκριματικού τουρνουά της Ζώνης Γ' του European Summer Cups U16.

Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά για την ελληνική ομάδα, που κέρδισε στον 1ο γύρο την Αρμενία με 2-1 και μπήκε στις "4" καλύτερες ομάδες. Εκεί ηττήθηκε από την πανίσχυρη Ιταλία με 3-0, αλλά σήμερα κέρδισε την Κύπρο, μια πολύ δυνατή ομάδα που ήταν στο Νο.3 του ταμπλό, για να πάρει την 3η θέση.

Η Μυρτώ Πρωιμάκη κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι την Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού με 7-5, 1-6, 7-5 έπειτα από μια συναρπαστική μάχη. Η Νίνα Ανδρονίκου, Νο.30 στην Ευρώπη, κέρδισε στη συνέχεια την Κατερίνα Ουσταμπασίδου με 6-1, 6-1 και ισοφάρισε τη σειρά.

Στο διπλό, η Βάλια Γορανίτη και η Πρωιμάκη έκαναν ένα μεγάλο ματς και κέρδισαν τις Ανδρονίκου και Εύα Πάνοβα με 6-2, 6-3, για να δώσουν τη νίκη και την 3η θέση στην Ελλάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots